Moja košarica
Nema proizvoda

Sealy madraci - broj 1 u svijetu!


Sealy madraci
dizajnirani su kako bi vam donijeli savršen spoj udobnosti i podrške po odličnoj cijeni. S obzirom na to da je svaki madrac izrađen od najkvalitetnijih materijala, s razlogom možemo tvrditi da će vam Sealy madrac godinama pružati savršenu podršku. Meblo Trade ekskluzivan je distributer Sealy madraca za Hrvatsku.

Kada ležite na Sealy madracu, u prisutnosti ste preko stoljeća neprekidne inovacije u izradi madraca. Putovanje koje je započelo još davne 1881. u gradiću Sealy u Texasu, kada je Daniel Haynes koji se bavio proizvodnjom strojeva za obradu pamuka dobio zahtjev za ispunu madraca pamukom. I onda sljedeći, pa još jedan, i tako se rodio proces inovacija i nekoliko patenata za madrace. Kreirali su hipoalergenske madrace koji inkorporiraju moderne tehnologije kao šta su Smart Fibres i Geltex, te mnoge druge adaptivne tehnologije koje će zadovoljiti svačije individualne potrebe.Najbolji Sealy modeli odsada su dostupni s ekskluzivnom Posturepedic™ tehnologijom koja kombinira vrhunski dizajn i najkvalitetnije materijale kako bi se postigla savršena razina podrške za svaki dio tijela, a time i najbolja udobnost. Ekskluzivnu Posturepedic™ tehnologiju razvio je Sealy i s njom možete uživati u zdravom i opuštajućem snu.

U sklopu akcije od 3.6. do 3.7.2024. odobravamo čak 35%* popusta na Sealy modele koje imamo na zalihi!

Jedan od najprodavanijih modela Sealy madraca je Charm, tvrdi madrac iz Sealy Posture Tech ranga. Ovaj tvrdi madrac kombinacija je PostureTech®II opruga i Sealy pjene koja pruža opuštajuću i zdravu podršku. Ako želite izabrati najbolji tvrdi madrac, onda je ovaj model pravi odabir za vas, osobito ako ste u potrazi za tvrđim madracem koji pruža više podrške. Madrac imamo na zalihi u dimenziji 200x90 i 200x160 za isporuku odmah s popustom od 35%*!


Uz Charm, svakako preporučamo i model Grace. Madrac koji koristi Posturepedic™ tehnologiju orpuga uz Moisture Protect i Surface-Guard Technology™ kod navlake koja je dizajnirana da eliminira vlagu s vašeg tijela radi veće ugode tokom spavanja te da štiti madrac od neugodnih mirisa i mrlja uzrokovane bakterijama i uobičajenim alergenim. Visina od 30 cm garantira kraljevski osjećaj kod spavanja, a tu je i garancija od 10 godina na ovaj model. Madrac u dimenzijama 200x160 i 200x180 imamo na zalihi i spremni su za isporuku odmah uz popust od 35%*!


Sealy madraci su precizno izrađeni i testirani kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost. Uz 5 do 10 godina jamstva, kupci mogu biti sigurni da će ih Sealy podržavati u godinama koje dolaze. Odabir Sealy brenda jasan je izbor, jedino što vam preostaje je odlučiti se za jedan od modela.

*Popust se odnosi na madrace sa zalihe i za plaćanje gotovinom/virmanom