Moja košarica
Nema proizvoda

Majčin tjedan u Meblo Tradeu


Od 10. do 17.5.2023. iskoristite 15% popusta na kompletan* asortiman namještaja, rasvjete i asesoara uz dodatne popuste do 35% na odabrani dio asortimana!

Povodom majčinog dana, koji se ove godine obilježava 14.5., u Meblo Tradeu smo pripremili posebne popuste i pogodnosti koje traju cijeli tjedan – od srijede 10. do srijede 17. svibnja. Bez obzira je li riječ o kuhinji, sjedećoj garnituri, blagovaonici, ili nekom detalju poput prekrasne KARE vaze ili Villeroy i Boch posuđa, sigurni smo da svačija majka zaslužuje predivan dar. Obradujte svoje majke i omogućite im Majčin dan kakav zaslužuju uz 15% na kompletan* asortiman te dodatnih do 35% na odabrani asortiman. Proučite širok asortiman namještaja, rasvjete i opreme za dom i kupujte iz udobnosti svoga doma ili u Meblo Trade poslovnicama uz maksimalne uštede, samo od 10. do 17.5.2023.!

Poseban naglasak stavljamo na asortiman zdravog spavanja i to prije svega na madrace, nadmadracekrevete i podnice iz linije TED BED koji su sniženi čak 36%.

Uz najpovoljniju kupnju osigurana je dostava i montaža na željenu adresu - kompletan servis, a na raspologanju je mogućnost otplate na 36 rata bez kamata.

*Napomena: Ne odnosi se na Calligaris asortiman


PREGLED TOP BRENDOVA:

PREGLED KOMPLETNOG ASORTIMANA PO KATEGORIJAMA:
STOLOVI I STOLICE
SJEDEĆE GARNITURE
VRTNI NAMJEŠTAJ
ZDRAVO SPAVANJE
ASESOARI
RASVJETA
KUHINJE
DJEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
UREDSKI NAMJEŠTAJ
VILLEROY & BOCH
TAPETE

U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i mora sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Dakle, ne propustite priliku iskoristiti ovaj poseban dan u Meblo Tradeu i uredite svoj dom u svom stilu po najboljoj cijeni.