Moja košarica
Nema proizvoda

To Spring with OrisKao ponosni sponzor Online festivala „To spring with Oris“  svim sudionicima predstavljamo novi KARE katalog koji će vas uvesti u svijet
jedinstvenih ideja za uređenje, nekonvencionalnih i autentičnih, nikada dosadnih, a uvijek punih iznenađenja sa strašću prema dizajnu: to je ono što KARE predstavlja od 1981. – tada i sada. Skladne kolekcije, opreme domova, utjecajni individualni artikli otkriveni kroz cijeli svijet čekaju da vas upoznaju na 120 stranica čistog užitka.Prelistajte online verziju kataloga na slijedećem linku (ili klikom na katalog lijevo), a ukoliko ste zainteresirani za printanu verziju ispunite donju formu i šaljemo vam katalog besplatno na odabranu adresu.


KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom! Brend od 1981. godine konstantno na tržište donosi novi izbor namještaja, rasvjete i opreme za dom. U svakom komadu vidljiv je jedinstveni i osobni estetski pečat koji će vaš prostor učiniti neiscrpnim izvorom raznolikosti. Mašta i mogućnosti dizajna ovdje nemaju granica. KARE pronalazi stilističke ikone koje su inspiracija novim idejama i inovacijama i uz njega će svaka umjetnička duša, svaka modno osviještena osoba i svaki skriveni romantik pronaći jedinstvene proizvode kojima će opremiti vlastiti dom.


U Meblo Trade webshopu postoji mogućnost narudžbe svih KARE artikala dostupnih u njihovoj ponudi. Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i promptno ćemo ga postaviti ili vam možemo poslati ponudu.