Moja košarica
Nema proizvoda

Vrtni asortiman - Majčin dan

Kakav god prostor na otvorenom imali - dvorište, vrt, terasa ili samo mali balkon, boravkom u tom prostoru lakše ćete pregrmjeti ljetne vrućine i zaboraviti na proljetni umor. Ako ga još i lijepo uredite, uživat ćete na svježem zraku. Opuštanje će svakako biti ljepše uz kvalitetan vrtni namještaj, osobito ako mu dodamo udobne svijetle jastuke, lončanice i rijetko bilje.

Kompletan vrtni asortiman je na 22% popusta u sklopu akcije povodom majčinog dana do 10.5.


Iz akcije ističemo brendove:Nardi vrhunski vanjski namještaj u potpunosti je izrađen u Italiji. Postao je poput kulture na otvorenom, spoj inovacija i savršenog dizajna. Ideja brenda je uz suvremenu tehnologiju postići jedinstveni dizajn, te kombinacijom kvalitete s funkcionalnosti i ekološkim razmišljanjem omogućiti zaštitu okoliša.

Katalozi: Nardi Basic, Nardi Contract, Nardi Sun day, Nardi Outdoor


Tikovina je tvrdo drvo koje možemo pronaći u Aziji, primjerice
u Indiji i Burmi, koje sadrži visok postotak ulja te je stoga vrlo trajna
i otporna na vlagu. U prilog tome ide i činjenica da se tikovina, osim
za izradu vrtnog namještaja, upotrebljava i u izradi brodova.

Katalozi: Tikovina
   

LA FORMA
-22%


Dekoracije, stolovi i stolice, vanjske lampe, ležaljke, viseće fotelje i još mnogo toga nudi najnovija La Forma Outdoor kolekcija. Otkrijte tajne maksimiziranja svakog centimetra koristeći La Forma dekoracije i namještaj za vrt, terasu ili balkon.

Katalozi: La Forma In&OutNova Connubia Outdoor kolekcija zamišljena je kao prirodni razvoj postojeće unutarnje kolekcije, poštujući paletu boja, ali s materijalima pogodnim za vanjsku upotrebu: tkani konop, tkanine i keramika savršeno se kombiniraju s metalnim i aluminijskim nijansama za kreiranje stolica, stolova, sofa i asesoara veselog i živahnog karaktera

Katalozi: Connubia by Calligaris outdoor

Meblo Trade nudi širok asortiman namještaja za vrt i terasu, od stolova i stolica, vrtnih garnitura do ležaljki i ljuljački, kao i vrtne dekoracije i tepihe. Istražite našu ponudu, iskoristite aktualne popuste i slobodno nam se obratite za bilo kakva dodatna pitanja na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr.

Dio ponude pronađite u webshopu, a ostatak u katalozima Nardi Outdoor Living 2020, Nardi Sun day, La Forma In&OutRoberti Rattan Key West, Ljeto 2021, Connubia by Calligaris outdoor.