Moja košarica
Nema proizvoda

Vrtni asortiman rasprodaja


Još uvijek nije kasno da opremite svoj vrt, terasu ili balkon! Iskoristite rasprodajnu akciju do isteka zaliha i ostvarite 30% popusta na vrtni asortiman naših vrhunskih dobavljača LaForma, Nardi i Kayu Teak! Akcija traje do 30.11. ili do isteka zaliha ( odnosi se samo na proizvode na zalihi)  u svim Meblo Trade salonima i u webshopu! Bacite oko na vrtni asortiman u nastavku i odaberite svoj favorit za ovu ili iduću sezonu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i mi ćemo vam rado pomoći!KAYU TEAK ASORTIMAN - 30% POPUSTA

Tikovina je tvrdo drvo koje možemo pronaći u Aziji, primjerice u Indiji i Burmi, koje sadrži visok postotak ulja te je stoga vrlo trajna i otporna na vlagu. U prilog tome ide i činjenica da se tikovina, osim za izradu vrtnog namještaja, upotrebljava i u izradi brodova. Kupnja vrtnog namještaja od tikovine sigurna je i dugoročna investicija koja će se višestruko isplatiti. Praktični stolovi i stolci na sklapanje iznimno su stabilni i otporni na sve vremenske uvjete. Riječ je o zaista iznimno kvalitetnom i čvrstom vrtnom namještaju koji će vas pouzdano služiti.
 
NARDI ASORTIMAN - 30% POPUSTA

Nardi dizajnira i proizvodi vrhunski dizajnerski vanjski namještaj koji je 100% izrađen u Italiji. Svi proizvodi su 100% reciklirajući, lagani, lako se čiste, netoksični te antistatički. Polipropilen najviše kvalitete je obrađen anti UV tretmanom što znači da boje proizvoda ostaju nepromijenjene, savršeno bistre čak i ako su izloženi raznim atmosferilijama na duže vremenske periode.
 
LA FORMA VRTNI ASORTIMAN - 30% POPUSTA


La Forma je vrhunski proizvođač namještaja koji osim vrtnog programa ima i širok asortiman namještaja za interijere. Njihov vrtni namještaj je lagan i moderan, izrađen od kvalitetnih i izdržljivh materijala uz pristupačne cijene. Vrtni setovi, stolice, stolovi i dekoracije, u njihovoj ponudi sigurno ćete pronaći nešto za vaš vrt, terasu ili balkon koja će eksterijer uzdignuti na novu razinu.