Moja košarica
Nema proizvoda

D-Utorak

11.08. iskoristite dodatnih 15% popusta na cijeli iznos kupnje*:


Kod plaćanja Diners Club karticom u utorak 11.08.2020. možete ostvariti dodatni popust od 15% na cijeli iznos kupnje*. Za kupovinu preko web shopa dodatni popust biti će automatski obračunat kada odabrete kao način plaćanja Diners karticu (a plaćanje možete obaviti jednokratno ili do 12 rata bez kamata). 

Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija i vratite nam se u utorak, te obavite najpovoljniju kupnju.

Za korištenje ove pogodnosti u našim prodajnim salonima, kod plaćanja, našim prodajnim savjetnicima napomenite da biste iskoristili dodatni popust plaćanjem Diners Club karticom. U prodajnim salonima možete iskoristiti još jednu pogodnost plaćanjem Diners Club karticom, a to je plaćanje do 24 rate bez kamata. Kod korištenja pogodnosti plaćanja na 24 rate bez kamata također se obračunava dodatni popust od 15% na D-utorak, međutim, inicijalni popusti se razlikuju od onih trenutno istaknutih na našoj web stranici.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.

*Napomena: Dodatni popust obračunava se na mjesečne kartične popuste. Pogodnost se ne odnosi na artikle iz linije Calligaris i bijelu tehniku, na proizvode sa rasprodaje i posebne promocije do isteka zaliha, te se ne zbraja sa akcijama u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi, akcije drugih kartičarskih kuća)