Moja košarica
Nema proizvoda

D-Utorak

11.06.2024. iskoristite dodatnih 15% popusta za plaćanje Diners Club karticom


Kod plaćanja Diners Club karticom u utorak 11.06.2024. možete ostvariti dodatni popust od 15% na velik dio asortimana namještaja, rasvjete i opreme za dom. Za kupovinu preko web shopa dodatni popust biti će automatski obračunat kada odaberete kao način plaćanja Diners Club karticu (a plaćanje možete obaviti jednokratno ili do 24 rata bez kamata).

Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija i vratite nam se u utorak, te obavite najpovoljniju kupnju.


*Napomena: Dodatni popust obračunava se na redovne kartične popuste (ne na gotovinske). Pogodnost se ne odnosi na Calligaris, akcije na kuhinje i KARE te Outlet artikle.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za korištenje ove pogodnosti možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.


*Napomena: Dodatni popust obračunava se na redovne mjesečne kartične popuste. Pogodnost se ne odnosi na Calligaris proljetne akcije na Connubiu i KARE stolove i stoliće te Outlet artikle. Ne zbraja se sa akcijama u robi (1+1 gratis, poklon bonovi, gratis proizvodi, akcije drugih kartičarskih kuća).