Moja košarica
Nema proizvoda

Newsletter arhiva

Dani talijanskog dizajna u Meblo Tradeu

 

meblo
 
 
 
 

Namještaj

 
 
 
 

Dekoracije

 
 
 
 
 
dozivite italiju

 

 

Unesite dašak talijanskog dizajna u svoj dom uz do 25% popusta!

 

Opremite svoj dom kvalitetnim i modernim Meblo Trade namještajem talijanskog dizajna - MAB, Miotto, La Forma, MIDJ, Dona, Nicoletti Home, Pezzani, Miniforms, Alpe, Birex, Armobil, Astra, Nardi te Selva. U ponudi možete pronaći sve, od blagovaonica i spavaćih soba preko kuhinja i vrtnog namještaja do unikatnih, ručno rađenih komada dizajnerskog namještaja.

 

 

 

 
 
 
 

 

 

Program Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih.

Saznajte više...

 
 
 
la forma

 

 

Otkrijte široku ponudu modernog namještaja koju nudi poznati brend La Forma. La Forma kolekcija odlikuje se visokokvalitetnim proizvodima koji su idealna kombinacija originalnosti i prihvatljivih cijena, nastali kao rezultat kreativnosti, pažljivog proučavanja materijala i strašću za dizajnom.

Saznajte više...

 
 
 
astra kuhinje

 

 

Zamijenite svoju staru kuhinju novom, modernom kuhinjom Astra savršenog talijanskog dizajna, iskoristite prostor koji imate i uživajte u kuhanju i tijekom vrućih ljetnih dana. Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. 

Saznajte više..

 
 
 
calligaris

 

 

Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i konstantan razvoj novih modela, bilo u klasičnom, bilo u modernom dizajnu. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris proizvoda postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju.

Saznajte više...

 
 
 
nardi

 

 

Nardi dizajnira i proizvodi vrhunski dizajnerski vanjski namještaj koji je 100% izrađen u Italiji. Svi proizvodi su 100% reciklirajući, lagani, lako se čiste, netoksični te antistatički. Polipropilen najviše kvalitete je obrađen anti UV tretmanom što znači da boje proizvoda ostaju nepromijenjene, savršeno bistre čak i ako su izloženi raznim atmosferilijama na duže vremenske periode.

Saznajte više...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na društvenim mrežama: