Moja košarica
Nema proizvoda

Nova poslovnica u Z Centru


Sa zadovoljstvom najavljujemo otvaranje naše nove Calligaris poslovnice namještaja, koja će biti nezaobilazno odredište za sve ljubitelje vrhunskog dizajna i funkcionalnosti u uređenju doma. Od 14.3. možete nas posjetiti u Zagrebu u Z Centru na 1. katu od ponedjeljka do subote 9 do 21h (radne nedjelje također od 9 do 21h).

Calligaris je prestižni brend namještaja koji osvaja svojom besprijekornom kombinacijom suvremenog dizajna, funkcionalnosti i kvalitete. Njihovi elegantni komadi namještaja donose sofisticiranost i stil u svaki dom, istovremeno pružajući praktična rješenja za svakodnevni život. Sa pažljivo osmišljenim detaljima i inovativnim pristupom, Calligaris predstavlja vrhunski izbor za one koji teže za modernim, ali istovremeno funkcionalnim prostorima. Bez obzira tražite li elegantan stol, udoban kauč ili praktične stolice, Calligaris nudi nešto za svaki prostor i svaku potrebu.Pored impresivne kolekcije Calligaris namještaja, naša poslovnica također će ponuditi vrhunske proizvode brendova Nobilia i Villeroy & Boch. Nobilia, vodeći njemački proizvođač kuhinja, donosi vrhunsku kvalitetu i perfekcionizam u svaku kuhinju, dok Villeroy & Boch sa svojim luksuznim kolekcijama keramike unosi eleganciju i luksuz u svaki dom.


Pozivamo vas da posjetite našu Calligaris poslovnicu i otkrijete svijet vrhunskog namještaja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije estete, uz dodatak vrhunskih proizvoda brendova Nobilia i Villeroy & Boch. Vaš dom zaslužuje samo najbolje, a mi smo ovdje da vam to omogućimo. Ova nova poslovnica postat će oaza inspiracije za sve one koji teže za savršenim spojem stila, funkcionalnosti i kvalitete u svojim domovima. Vaš dom zaslužuje samo najbolje, a mi smo ovdje da vam to omogućimo.

Ne propustite iskoristiti 20% popusta na kompletnu ponudu naše poslovnice u Z Centru do 31.3.2024.!