Moja košarica
Nema proizvoda

Velika uskršnja akcijaPočelo je najšarenije doba godine, proljeće je u punom cvatu, a u Meblo Trade stigla je velika Uskršnja akcija! Samo od 1. do 10.04. iskoristite priliku i osvježite svoj dom novitetima uz popuste do čak 50%Kuhinje, spavaće, dječje i dnevne sobe, sjedeće garniture, vrtni asortiman te oprema za dom (zavjese, tapete, tepisi, posuđe, dekoracije i asesoari) kompletan asortiman* je na popustu od 15%, a odabrani asortiman kuhinja, madraca i garnitura na dodatnom popustu i do 35% .

Posjetite Meblo Trade salone ili naš webshop od 1. do 10.4.2023. i iskoristite jedinstvenu priliku za kvalitetno i povoljno opremanje doma u sklopu velike uskršnje akcije.
 
Proučite širok asortiman namještaja, rasvjete i opreme za dom i kupujte iz udobnosti svoga doma ili u Meblo Trade poslovnicama uz maksimalne uštede, samo od 1. do 10.4.2023.!

*Napomena: KARE asortiman ima popust 12%, a za Calligaris popust iznosi 5%.


PREGLED TOP BRENDOVA:

PREGLED KOMPLETNOG ASORTIMANA PO KATEGORIJAMA:
STOLOVI I STOLICE
SJEDEĆE GARNITURE
VRTNI NAMJEŠTAJ
ZDRAVO SPAVANJE
ASESOARI
RASVJETA
KUHINJE
DJEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
UREDSKI NAMJEŠTAJ
VILLEROY & BOCH
TAPETE

U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i mora sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Dakle, ne propustite priliku iskoristiti ovaj poseban dan u Meblo Tradeu i uredite svoj dom u svom stilu po najboljoj cijeni.