Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

MIDJ in Italy

Italija ne označava samo mjesto proizvodnje, nego puno više od toga. Za MIDJ, Italija je način života i razmišljanja koji je integriran kroz dizajn i inovaciju njihovih proizvoda još od 1987. godine. Savršena sinergija između ručnog rada, kreativnosti i tehnologije je detalj koji pridodaje vrijednost svakom proizvodu koji izađe iz njihove tvornice.


 
Glavna odrednica njihove proizvodnje je upravo povjerenje u budućnost. Nadahnuti modernim načinom života, fleksibilnost i elegancija srž su njihovih ideja. Njihov dizajn namjenjen je ljudima koji žele živjeti punim plućima i izgraditi prostor za život pun radosti i svjetline. Meke i tečne linije i zaobljeni rubovi koji dominiraju njihovim dizajnom, detalj su koje će znati cijeniti oko svakog minimalista.


 
MIDJ kolekcije konstantno se unaprijeđuju i prilagođavaju sa misijom pronalaska rješenja za privatne i javne prostore. Kako bi se njihov namještaj savršeno uklopio u prostor i ostavio upravo onakav dojam kakav su idejno zamislili, MIDJ tim u neprestanoj je potrazi za novim rješenjima za projekte uređenja interijera. Svaka nova kolekcija bazira se na potpuno novim materijalima, bojama i oblicima, čija je kvaliteta uvijek testirana kako bi bili sigurni da je najviše moguće razine kvalitete.


 
U 30 godina rada, MIDJ je podigao ručno rađenu proizvodnju na industrijske razine i zadržao kvalitetu i autentičnost. Klasični djelovi ručne izrade - pažnja prema detaljima i visoka kvaliteta proizvoda, garantiratni su i upareni sa modernim tehnologijama izrade i visokom kontrolom kvalitete. Industrijski kapacitet i napredna tehnologija njihova su snaga, a njihove vještine i znanje su ono što iz zaista izdvaja među drugim proizvođačima.
Kvaliteta u MIDJ-u nije imaginarna stavka već konkretna i ozbiljna vrijednost koja utječe na cjelokupni proces proizvodnje – sve od osmišljavanja proizvoda pa do pakiranja i dostave gotovog proizvoda.  



 
Pogledajte MIDJ artikle iz naše ponude i unesite duh elegantnog talijanskog dizajna u vaš ambijent.
Odaberite tradiciju i kvalitetu - odaberite MIDJ!