Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

NARDI ležaljka Atlantico

Okusi mora

Sunce, toplina, svježina, svijetla odjeća.

Ljeto je tu! - a s njim i sva naša želja za godišnjim odmorom i opuštanjem na suncu, bez rasporeda i rokova.



 
Nardi ležaljka Atlantico spremna je za novu ljetnu sezonu, u bilo kojem od mnogih šarmantnih krajeva svijeta, izražavajući našu zajedničku želju za slobodom i opuštanjem: Jamajka, Madeira, Australija, Matera, Apulia i mnoge druge.


 
Luksuzan dizajn i udobnost, njena moderna elastična struktura izrađena od polipropilena podržava svježu, prozračnu tkaninu. Može se prilagoditi brojnim udobnim položajima, a za čitanje su na raspolaganju opcionalni nasloni za ruke. Ležaljka Atlantico je dostupna u raznim kombinacijama boja - neke od njih su obične morske boje, poput bijele i svijetloplave, dok su druge zamišljene da se bolje uklapaju u prirodni ambijent, poput naše nove ponude agave i boje pustinje.


 
A ako morate raditi preko ljeta ili jednostavno želite čim prije osjetiti užitak odmora, ležaljka Atlantico je idealna za vaš vrt ili pored vašeg bazena. Jednostavna je za održavanje: može ju se ostaviti vani u svim vremenskim i temperaturnim uvjetima, njene boje nikada ne blijede zahvaljujući korištenju visokokvalitetne smole s UV-otpornim dodacima. Lako se čisti i praktično kreće na svojim kotačima.
Posljednje, ali ne najmanje bitno, potpuno je reciklabilna i ekološki prihvatljiva.

Atlantico i svi ostali Nardi proizvodi iz "Outdoor kataloga" dostupni su i u formatima 3D datoteke na web stranici nardioutdoor.com i na Archiproducts e Architonic.

Ako imate dodatna pitanja vezana za NARDI asortiman slobodno nas kontaktirajte na 098 301 636 ili na shop@meblo.hr.