Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Nardi na sajmu Salone del Mobile 2023

Zamislite pogled kroz prozor, zamislite ugodno zadovoljstvo trenutka kada vaš pogled pada na veliki bujni vrt, svjetlost koja prolazi kroz biljke i zelene nijanse posvuda... Upravo to bila je ideja iza NARDI štanda predstavljenog na ovogodišnjem sajmu Salone del Mobile Milano. Intrigantna interakcija unutarnjeg i vanjskog prostora, koja jasno podsjeća na otvoreni prostor i dobrobit koju život na otvorenom donosi. Izvana, posjetitelji su mogli osjetiti kao da gledaju kroz veliki prozor iza kojeg će dobiti uvid u zelenu površinu, pejzaž koji - zahvaljujući vještom dizajnu osvjetljenja – stvara iluziju kao da su na otvorenom. Prostran, prozračan i bujan, prostor od 400 četvornih metara ugostio je najnovije NARDI kolekcije u atraktivnom okruženju koje evocira slike vrtova i vanjskih prostora.

NARDI_Salone del Mobile Milano 2023 from NARDI Outdoor on Vimeo.


TEVERE - novi, eco-friendly, stol na razvlačenje

Ekološki osviješten koncept i zaobljene linije odlika su novog stola na razvlačenje pod nazivom Tevere - reciklirajuća aluminijska baza i čvrsta rešetkasta ploča od regenerirane plastike, koja je također 100% reciklabilna, u skladu s dugogodišnjom ekološkom filozofijom tvrtke Nardi. Dostupan u dvije veličine, Tevere se ističe svojim mekim linijama, dizajniranim bez oštrih rubova i s oblikovanim nogama koje su bez vidljivih spojeva zavarene za vrh, savršeno integrirane s okvirom zahvaljujući laserskom rezanju. Prostran i udoban, sustav razvlačenja stola Tevere omogućuje strukturi da klizi dok noge uvijek ostaju na krajevima vrha, ne pokazujući prekide, već omogućavajući savršenu kontinuitet letvica. Dostupan je u boji Terra, jedinoj boji koja ima grubu teksturu i razne pruge koje mu daju prirodan vintage efekt. Otporan je na ogrebotine, udarce i vremenske uvjete. Dizajn: Raffaello Galiotto.


Barska stolica Doga – novi model koji je upotpunio Doga kolekciju

Doga je nova barska stolica od stakloplastike ojačane polipropilenom, dizajnirana kao dodatak kolekciji Doga. To je udobna i funkcionalna visoka stolica za uređenje vanjskih prostora u sektoru poslovnih i privatnih objekata. Sa sekvencom horizontalnih letvica, Doga je zaobljena stolica u obliku slova S koja ističe svoju okruglu siluetu, koju prate zaobljeni oblici letvica i uglova. Ima izvanrednu plastičnost između okvira i cijevnog spoja, koji je pažljivo izrađena kako bi se izbjegla svaka naznaka prekida. Praktična, moguće ju je slagati, lako čistiti i potpuno reciklirati. Doga barska stolica je dostupna u širokom rasponu boja iz kolekcije Doga, od Bijele, Antracit i Tabacco, Cappuccino i Marsal, do zelenih nijansi Mente, Pere i Agave. Dizajn: Raffaello Galiotto.


LIMONAIA – Nardi na Fuori salone 2023

Boje, mirisi i atmosfera tipične mediteranske terase: LIMONAIA je prostor u kojem je Nardi predstaviio svoju ideju života na otvorenom na Fuori Saloneu u Milanu. Ambijent talijanskih praznika, oživljen svjetlošću i neusporedivim atmosferama koje su tipične za Made in Italy, sa opuštajućom foteljom Net Lounge s karakterističnim valovitim profilom, kao centralnim komadom. Izrađena od potpuno reciklabilne stakloplastike polipropilena, fotelja Net Lounge, ima dubok i prostran sjedeći dio. Njene zaobljene linije nježno prizivaju blagostanje i lakoću tijela i uma. Takve potrebe su važnije nego ikad, u današnjem užurbanom ritmu svakodnevnog života, koji često zahtijeva predah i odvajanje od stvarnosti kako bismo se privremeno prepustili potpunom opuštanju. U posvećenom prostoru na Via Tortona, Net Lounge oprema područje koje povezuje unutarnje i vanjske prostore. To je evocirajući talijanski ambijent s prirodnim i bujnim krajolikom, gdje ne nedostaje tehnologije. Videozapisi i posebni efekti posjetiteljima će pružiti osjećaj lebdenja u zraku!

NARDI_LIMONAIA_Experience from NARDI Outdoor on Vimeo.


RED DOT nagrada za NET LOUNGE

Upravo je fotelja Net Lounge u travnju 2023 osvojila Red dot nagradu u kategoriji Product design. Riječ je o jednoj od najprestižnijih i najznačajnijih nagrada u međunarodnom dizajnu. Još od davne 1955. godine, njezina svrha je odabrati i nagraditi kvalitetne dizajnere i proizvođače diljem svijeta. Kao i svi ostali proizvodi, fotelja Net Lounge će biti izložena u Red Dot Design muzeju u Essenu. Red Dot Design muzej je najveća izložba suvremenog dizajna u svijetu, a smještena je u šarmantnom ambijentu bivšeg rudnika ugljena. Hommage opuštanju i toplom vremenu, s prostranim i dubokim sjedećim dijelom te strukturom koja podsjeća na valove mora, fotelja Net Lounge je sada u šla u Obitelj ostalih Nardijevih uspješnica koje su prethodnih godina već osvajale ovu najprestižniju međunarodnu nagrada za visokokvalitetan dizajn.


Otkrijte i ostale proizvode iz Nardi ponude, u najbližem Meblo trade salonu ili webshopu i opremite svoje balkone, terase i vrtove ovim visokokvalitetnim Made in Italy namještajem.