Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Projekt opremanja stana u Rovinju




Drago nam je da vam možemo predstaviti najnoviju projektnu realizaciju naših Meblo stručnjaka, ovog puta iz salona Pula. Vodimo vas u novo sagrađeni stan u Rovinju koji svojom prostranošću nudi biti čisto platno za svježe i inovativne ideje. Unutar 100 kvadrata, vlasnici imaju sve što im je potrebno za komfornu svakodnevnicu: prozračan dnevni boravak sa integriranom blagovaonicom, decentna kuhinja, dvije spavaće sobe adekvatne veličine te balkon. Stan je spretno podijeljen  u navedene prostorije, no radi fluidnosti istih, bilo je potrebno dodatno obratiti pažnju na skladnost i kompatibilnost namještaja i dekoracija.
 
 
DNEVNI BORAVAK SA BLAGOVAONICOM
U dnevno-blagovaonskom dijelu dominira naše poznato ime, Calligaris-Connubia: od stola Eminence i stolica Tuka do garniture Square, stolića Abrey i fotelja Tuka. Calligarisovi komadi u prostor unose moderni karakter sa daškom bezvremenske klasike po pitanju dizajna, koncepta i boja.  Centralni dio osvjetljava Kare viseća lampa Scala koja pridodaje decentnoj slojevitosti cijelog interijera. Uz Calligaris, kratkim osvrtom na dnevni boravak možete primjetiti i Miotto sliku Turolia koju krase smirujući tonovi sive i plave (palete) kao i Sphera TV komodu koja je rađena po mjeri i željama vlasnika.





KUHINJA
Kuhinja Linea se suptilno nastavlja iz dnevnog boravka te se decentno otkriva sa svojim frontama u obradi i boji oraha. Minimalistična, a superiorna kombinacija elemenata u boji oraha sa crnim detaljima nadopunjeno površinama od HPL laminata u dekoru (bijelog) mramora. Za ovakav jedinstven poduhvat zaslužan je brend Sphera koja je poznata po individualiziranom pristupu u  izradi kuhinja i ostalog namještaja po mjeri, kada je riječ o materijalima, bojama i dimenzijama. Ako ne možete pronaći ono što tražite za vaš dom, Sphera uspješno ispunjava svaku vašu zamisao!

 


SPAVAĆE SOBE
Stan raspolaže sa dvije spavaće sobe čiji su fokus Miotto Royal Sleeper kreveti i madraci koji pružaju nepobjedivu kombinaciju suvremenog i elegantnog dizajna, sofisticirane palete boja, kvalitetnih materijala i nevjerojatne udobnosti. Osim što je Miotto zaslužan za spavaći dio, također su se Miotto komadi pronašli dijelom u final touches: konzola Meana i stolica Bressio, kako bi prostorije dobile potpuni glam-comfort look. Noćni ormarići Kaori podržavaju cjelokupni vizualni identitet sobe svojim jednostavnim dizajnom za koji je zaslužan Kave Home.  Što se tiče ugradbenih ormara, brend Sphera se i za to pobrinuo što ponovo dokazuje njihovu fleksibilnost u izradi.



Još jednom smo dokazali kako Meblo Trade raspolaže stručnjacima u svim regijama u Hrvatskoj te kako uspješno i u potpunosti udovoljavamo zahtjevima naših klijenata. Zahvaljujemo cijenjenim klijentima na ukazanom povjerenju, a mi se radujemo novim projektima!