Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Proljeće: Vrijeme da se opet otvore terase i balkoni!

Napokon se vratilo toplo vrijeme, prvo cvijeće i duži dani, poziv koji ne smijete propustiti da provedemo više vremena na otvorenom i ponovno otvorimo svoje terase i balkone. Uz bitne atribute kvalitete, stilskog dizajna i trajnosti na otvorenom, jedan od ključnih aspekata suvremenog vanjskog namještaja nedvojbeno je njegova boja. Puristi bi odabrali besprijekorne boje ili one koje podsjećaju na unutarnje sheme boja, no ipak postoji mnogo kreativnih stilova, ukusa i potreba.


Nardi se stoga fokusira na sve šire, sofisticiranije i evoluirajuće raspone boja za svoje proizvode. Neki primjeri uključuju šarmantnu Marsalu, romantični Rosa Bouquet, opuštajući Cappuccino, svježu Peru, Mentu i Salice, kao i mnoge najnovije dodatke kao što su Corda i nove teksturirane boje, Gesso, Basalto i Cactus, za regeneriranu plastiku. Dakle, vrijeme je da ponovno otvorimo terase i balkone. Boja, prava rješenja za svaki kontekst i veličinu, te pažljivo postavljene biljke i dodaci sigurno će napraviti razliku u stvaranju atraktivnog, praktičnog i istinski osvježavajućeg vanjskog prostora.


Nardi vrhunski vanjski namještaj u potpunosti je izrađen u Italiji. Postao je poput kulture na otvorenom, spoj inovacija i savršenog dizajna. Ideja brenda je uz suvremenu tehnologiju postići jedinstveni dizajn, te kombinacijom kvalitete s funkcionalnosti i ekološkim razmišljanjem omogućiti zaštitu okoliša. Svi Nardi proizvodi u potpunosti se recikliraju te dolaze u ambalaži koja je ekološki prihvatljiva. Vanjski namještaj Nardi ne gubi na izgledu i bojama bez obzira na izloženost vanjskim utjecajima. Svojim atraktivnim dizajnom i veselim bojama svaku terasu, vrt i okućnicu učinit će područjem stvorenim za uživanje i odmor na otvorenom. Pogledajte Meblo Trade webshop ponudu vanjskog namještaja koja uključuje stolice za terasu, stoliće, sjedeće jastuke, ležaljke i jastuke za ležaljke, klupice za terasu te kompletne vrtne garniture i obogatite svoj vanjski prostor izvrsnim namještajem.


Otkrijte i proizvode iz Nardi ponude, u najbližem Meblo trade salonu ili webshopu i opremite svoje balkone, terase i vrtove ovim visokokvalitetnim Made in Italy namještajem.