Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Sajam Salone del Mobile.Milano

 


Ove godine se radujemo posjetiti  60. izdanje Salone del Mobile.Milanokultni međunarodni sajam namještaja i inovacija u svijetu interijera.

Salone del Mobile.Milano održati će se od 7. do 12.lipnja na lokaciji Fiera Milano Rho.
 
Ovogodišnji Salone slavi 4 ključne vrijednosti: kvalitetu, inovativnost, estetiku i, danas više nego ikad, održivost. Nakon dvije vrlo teške godine zbog pandemije, cilj sajma je ambiciozan: pokazati da je moguće i potrebno vratiti se organiziranju velikih međunarodnih sajmova koji simbiotski spajaju održivost i brigu o okolišu sa proizvodnjom namještaja.
 


Sve u svemu, eventi unutar sajma  involvirati će više od 2000 izlagača. Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition  i Workplace3.0 ponudit će mnogo estetskih rješenja, koje krase proizvodi kvalitete i istraživanja. U lipnju će se održati i izložba EuroCucina, te prateći događaj FTK (Techology For The Kitchen) i Međunarodna izložba kupaonica. S.Project  se vraća nakon svog debija  2019. te je posvećena dizajnu proizvoda i projektnim rješenjima velikih razmjera.
 
Više od 600 mladih dizajnera sudjelovat će na 23. izdanju SaloneSatellitea. Ovogodišnja tema je „Dizajniranje za našu budućnost“. Ovo će nas izdanje pozvati da razmislimo o sveobuhvatnom  dizajnu, njegujući autonomiju, udobnost, kretanje, upotrebljivost, interakciju i sigurnost za sve.



Slobodno možemo rezimirati kako je sajam Salone del Milano jest Milano u svojoj punini. Malo je događaja koji su tako sposobni proslaviti know how kao Salone del Mobile. Zbog toga, svijet dizajna čeka, gleda i participira s toliko entuzijazma u ovom događaju: jer su inspiracija i originalnost vječna okosnica ovog eventa.

Istraživanje materijala, ekološki osviještena proizvodnja, prekrasna estetika namještaja te korisni i kreativno oblikovani dodaci za opremanje savršeno zaokružuju bit  60. izdanja Salone-a.
Njegova sveobuhvatna energija zapalit će grad, a mi se možemo samo radovati što ćemo biti dio tog globalnog spektakla!



Izrazito smo uzbuđeni vidjeti novitete naših renomiranih dobavljača kao što su Calligaris, Midj, Nardi, Kare, Varia Purion by Nobilia, koji iz sezonu u sezone, iz kolekcije u kolekciju, ne razočaravaju te nam pomažu ostvariti viziju vašeg idealnog doma!