Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Spavaća soba Magnet - nova linija od Alplesa

 

Spavaća soba jedan od najintimnijih prostora u svakom domu u kojoj provodimo mnogo sati. Doduše, većinu ovih sati provedemo spavajući, no ipak je važno da spavaća soba bude prilagođena našim mjerama, u našim omiljenim bojama i promišljenim formatima. Još je pak važnije da materijali od kojih je napravljena omogućavaju zdrav san. Bitno je da upotrebljavane sirovine budu rezultat održivog kružnog gospodarstva te da se u izradi koristi reciklirano drvo i ljepila sa minimalnim sadržajem otapala. Tako osmišljen životni prostor prati nas u mirnu noć i budi u svjež dan.


Nema ništa primamnije od udobnog kreveta koji se savršeno nadopunjuje sa ostatkom spavaće sobe, uređenom prema našem načinu življenja. Važno je da se sklad spavaće sobe postigne komponiranjem funkcionalnih elemenata koji svojom estetikom i naturalističkim izgledom unose dojam prozračnosti.



Alplesov tim itetako zna kako utopijsku zamisao pretočiti u konkretnu i opipljivu formu stoga nam donosi već poznatu liniju spavaćih soba Magnet, ali u novom, elegantnom ruhu. Nova linija već poznate kolekcije ovaj put donosi zaobljene bezvremenske forme i, već poznatu odliku, zaštitu od zračenja tijekom spavanja. Elegantan, prostran dizajn s inovativnim rješenjima stvara opuštajuću oazu dobrobiti.

Pažljivo osmišljeni detalji namještaja za spavaću sobu Magnet nadopunjeni su raznim osnovnim elementima, prostranim ormarima, krevetima s zračnom bazom i prirodnim materijalima koji osiguravaju zdrav san i regeneraciju tijela.



Spavaću sobu Magnet posebno ističe nevidljiva zaštita od elektromagnetskog zračenja u noćnim ormarićima. Protect You Tehnologija u spavaćoj sobi odraz je naprednog razvoja u proizvodnji namještaja koji služi vašem zdravlju.
Ormari s mekim zatvaranjem, zajedno s osnovnim elementima i krevetima omogućuju promjene u rasporedu i nude optimalno korištenje prostora. Magnet zračni kreveti podesivi po visini te impresioniraju svojim jednostavnim zaobljenim linijama koje su dostupne u tri boje drva i mekano podstavljenim uzglavljem u tri boje tkanine.



Po čemu je kolekcija Magnet posebna?

Alples Magnet noćni ormarići u svojoj konstrukciji sadrže tkaninu koja 99% sprječava prolazak zračenja mobilnih uređaja (mobilnih telefona, tableta, prijenosnih računala) bez kojih više ne možemo. Time se ograničava štetno zračenje koje negativno utječe na tjelesno i psihičko funkcioniranje.
San je neophodan za nesmetano fizičko i mentalno funkcioniranje. Tijekom spavanja odvija se regeneracija cijelog organizma, a posebno je važna regeneracija mozga. Zračenje mobilnih uređaja negativno utječe na ovaj proces pa je namjera što ga više ograničiti. Elementi su koncipirani tako da smo i dalje dostupni putem mobilnog uređaja, a zračenje je svedeno na minimum. To je izmjereno profesionalnim mjernim uređajem. Mjerili smo EMS vrijednosti za različite udaljenosti telefona. Kada se dio namještaja Alples nalazio između telefona i mjernog uređaja, izmjerene su vrijednosti bile znatno niže. Najveće izmjerene vrijednosti magnetskog zračenja smanjene su za 99,5% u ormaru i za 99,4% u krevetu.

Ovo su zaista sjajni rezultati koji pokazuju da razvoj namještaja Alples ide u pravom smjeru. Inovativno rješenje za koje su nagrađeni brončanom nagradom dodijeljena od strane Gospodarske komore Slovenije.



Prilagodite spavaću sobu Magnet svojim željama i potrebama!

Za slaganje spavće sobe po Vašim mjerilima, kontaktirajte nas putem emaila shop@meblo.hr ili nas nazovite na broj 098/301-636 za više informacija!