Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Što sve treba sadržavati kvalitetna dječja soba?

Svakom djetetu potreban je njegov kutak u koji se odlazi igrati, mjesto za spavanje i odmor te prostor za učenje ukoliko ide u školu. Što su starija, djeca žele više privatnosti i svakako bi bilo dobro da jedna soba u vašem domu pripada samo djetetu.

U nastavku vam donosimo osnovne elemente dječje sobe koje treba uzeti u obzir pri uređenju kako bi se dijete u njoj osjećalo sretno, ugodno, ali i sigurno. Važno je da na umu imate nekoliko stvari:

  • Udoban krevet za kvalitetan odmor
  • Pametno raspoređeni ormari i police
  • Atraktivan dizajn s dovoljno svjetla
  • Prilagođen radni stol za učenje

Udoban krevet za kvalitetan odmor

Djeca većinu vremena provode u svojoj sobi, a kada je riječ o uređenju, jedan od najvažnijih komada namještaja upravo je krevet. On mora djeci pružati osjećaj udobnosti i sigurnosti, mora biti otporan na razne skokove i izrađen od kvalitetnih materijala te svakako mora biti prave veličine.

Spavanje je neophodno za nesmetano duševno i tjelesno funkcioniranje. Tijekom spavanja cijeli organizam se regenerira, a posebnu pažnju treba pridati regeneraciji mozga.

Nove tehnologije Magnet Alples dječjih soba donose inovativno rješenje kreveta koji će štiti vaše dijete od zračenja.

U ponudi ćete pronaći krevet s ugrađenom tkaninom u zaglavlje koja sprječava prolazak 99% zračenja s mobilnih uređaja (mobitela, tableta, prijenosnih računala) kojima se svakodnevno koristi vaše dijete. Na taj će način štetno zračenje koje utječe na mentalno i fizičko funkcioniranje vašeg djeteta biti ograničeno.

Pametno raspoređeni ormari i police

U svakoj dječjoj sobi treba dobro rasporediti ormare i police kako bi osim odjeće pametno smjestili i sve njihove igračke, knjige, školski pribor i ostale sitnice. Savjetujemo da ladice i ormarići budu dovoljno nisko kako bi djeca stekla naviku pospremanja i urednosti.

Kako bi se postigla prostorna fleksibilnost, odličan odabir je namještaj po mjeri i izrada prilagođenih elemenata.

Dječje sobe Magnet proizvođača Alples smatraju se personaliziranim sobama po mjeri zato što se svi ormarići bez ladica i otvorene police mogu namjestiti prema vašim željama.

Također, možete odabrati i ugradbeni ormar Alples koji je prilagođen vašim potrebama te u skladnim bojama s dječjom sobom. Uz ovaj namještaj postići ćete optimalnu količinu mjesta za pohranu svih stvari.

Atraktivan dizajn s dovoljno svjetla

Prilikom uređenja dječje sobe, savjetujemo da dopustite i djetetu da sudjeluje u odabiru dizajna i boja zato što će mu porasti samopouzdanje te će se osjećati kao u svom carstvu.

Imajte na umu da je najbolje svjetlo ono prirodno, ali i da je tijekom noći važno postaviti dovoljno jakih svjetla za neometanu igru, pisanje zadaće ili samo da budu upaljena ako se vaše dijete boji mraka.

Ne morate slijediti stereotip da ženska soba uvijek treba biti roza, a muška plava. Odlučite se za suvremene linije i kombinacije boja te odaberite bezvremenski dizajn. Upravo to vam nudi proizvođač Alples u svojim atraktivnim Magnet dječjim sobama.

Boje iz njihove ponude stvaraju nježne prostore ugodne oku, a naglasak stavljaju na hrast koji je uvijek u trendu.

Prilagođen radni stol za učenje

Svaka dječja soba trebala bi imati svoj radni kutak u kojem će se dijete kreativno izražavati, crtati, pisati, igrati računalne igre, pisati domaću zadaću, učiti i tako dalje.

Djeci mlađe dobi dovoljan je manji stolić za crtanje i mala stolica, no ako je vaše dijete u školskoj dobi, važno je da mu odaberete prilagođen kvalitetan radni stol i stolicu.

Predlažemo Magnet sobe za djecu u sklopu kojih možete odabrati dimenzije pisaćeg stola po mjeri te u željenoj boji i materijalu. Pisaći stol proizvođača Alples može biti postavljen na ladicu ili ormarić prave visine čime se osigurava zatvoren prostor i upotrebljiv pisaći stol.

Za upite vezane uz cijenu i sve ostale detalje slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636. Prepustite nam brigu o dostavi i profesionalnoj montaži - provjerite naše povoljne uvjete dostave i montaže, te besplatnog stručnog savjetovanja. Meblo Trade nudi fleksibilne uvjete plaćanja, te otplatu do 36 rata bez kamata.

Upravo je sada najbolje vrijeme za kupnju Alples dječje sobe Magnet, uz popust od 25% - požurite, akcija traje do 13.09.2021.!