Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Tradicija božićnog slavlja uz Villeroy & Boch

Već s ulaskom u mjesec studeni, svuda oko nas naziru se znaci iščekivanja adventskog veselja koje svake godine grije naša srca i krijepi naš duh. Božićni ukrasi uvijek nas podsjećaju na najljepše trenutke iz najčarobnijeg doba godine, kojima se uoči bladana iz godine u godinu iznova radujemo.

Villeroy & Boch Christmas Collection za čaroban blagdanski ugođaj

Centar obiteljskih okupljanja povodom adventa svakako je naš dom - upravo tamo najradije slavimo Božić, a doček Nove godine ove godine većina nas će provesti kod kuće. Zato valja pripremiti domaće okruženje adekvatnim adventski štimungom.

Uz tradicionalne, te pomalo nostalgične ukrase za božićno drvce, Villeroy & Boch kolekcija obuhvaća dekoracije za ukrašavanje blagdanskog stola. Složit ćete se s nama da je upravo blagdanski stol najzanimljivije mjesto za okupljanje, obogaćeno pomno osmišljenim jelovnicima prošaranih prigodnim jelima i aromatičnim pićima. Villeroy & Boch donosi novu dimenziju božićnog ugođaja u prostor za blagovanje, sa širokom kolekcijom blagdanskog posuđa, zdjela, šalica, svijećnjaka, plata za serviranje, adventskih ornamenata za vješanje, igračaka i drugih dekora.

Obradujte najmlađe živopisnim božićnim dekoracijama iz nove Villeroy & Boch božićne kolekcije koja je ove godine još posebnija. Zašto? Pročitajte u nastavku i ne zaboravite - Villeroy & Boch božićni asortiman dostupan je u Meblo Trade salonima u King Crossu i Maksimirskoj 112 te u Meblo Trade webshopu. Neka vaša božićna priča započne u Meblo Tradeu!

10 godina Toy’s Delight kolekcije

2020. godina zaista je posebna u Villeroy & Boch svijetu blagdanskih dekoracija, koja nam dolazi u znaku slavlja punih 10 godina popularne adventske kolekcije posuđa. Ona nosi ime Toy’s Delight, a obožavamo je upravo zbog toplih klasičnih božićnih motiva, boja i oblika.

Do sada smo Toy’s Delight kolekciju upoznali po živopisnim kombinacijama crvene, zelene i bijele boje. Međutim, ove godine imamo priliku uživati u posebnoj ediciji kolekcije koja je dodatno obogaćena zlatnim detaljima, za još upečatljiviji ugođaj uz dašak prestiža i profinjenosti.

Pogledajte posebnu Villeroy & Boch Toy’s Delight slavljeničku kolekciju na Meblo Trade web shopu i obogatite blagdanski doživljaj dodatnim zlatnim sjajem.

Toy’s Delight Decoration i Christmas Toys kolekcija

Složit ćete se s nama, ljepota Božića je u malim stvarima. Upravo na tom tragu, Villeroy & Boch posebnu pažnju pridaje malim detaljima i dekoracijama za bor te cijeli blagdanski interijer. S iznimno detaljnim elementima porculanskog nakita za bor, probudit ćete nostalgični i topli osjećaj blagdana. Pogledajte ponudu Toy’s Delight dekoracija na Meblo Trade web shopu.

Osim ukrasa za bor, nezaobilazne detalji poput sniježnih kugli, posudica, kutijica za poklone i svijeća pronaći ćete u Christmas Toys i Christmas Toys Memory kolekciji. Ovi mali i zaigrani detalji klasičnih božićnih motiva unijet će u vaš dom dodatnu toplinu, te blagdanske zvukove i mirise.

Bijeli Božić uz Toy’s Delight Royal Classic kolekciju

Za ljubitelje prigodnog, ali decentnog božićnog dekora, Villeroy & Boch nudi elegantnu paletu svečanog klasičnog porculanskog posuđa. Radi se o komadima izrađenih od najfinijeg porculana, u potpuno bijeloj boji i klasičnih oblika s daškom božićnih detalja. Bijela boja oduvijek je simbol čistoće, elegancije i decembarske mirnoće. Odaberite blagdansko posuđe Villeroy & Boch Toy’s Delight Royal Classic za izvorni osjećaj bijelog Božića.

Toy’s Fantasy i Winter Bakery kolekcija za najtopliju božićnu priču

Za jedinstven božićni doživljaj, oplemenite svoj životni prostor porculanskim komadima iz Toy’s Fantasy kolekcije, koju opisuju starinski zimski i božićni motivi u živahnim blagadnskim bojama. Toy’s Fantasy kolekcija će vas obradovati neobičnim oblicima koji prate živahne boje i motive, te će kao takvi predstavljati centralne elemente vaše božićne stolne scenografije.

Za serviranje slatkih zalogaja, Villeroy & Boch nam povodom blagdana donosi Winter Bakery kolekciju, koja se sastoji od prigodnih šalica i čajnika, tanjura, zdjela, te pladnjeva za serviranje kolača i slastica koje tradicionalno pripremamo i konzumiramo povodom adventa i novogodišnjeg dočeka.

Osim prigodnog dekorativnog karaktera porculanskih elemenata iz Winter Bakery kolekcije, ovi komadi imaju funkcionalnu komponentu.

Poslužite vaše drage čestitare sa toplim napitcima i slatkim specijalitetima na božićnim porculanskim komadima iz Winter Bakery kolekcije, oslikanim motivima tradicionalnih blagdanskih i zimskih delicija.