Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Upoznajte novu kolekciju Connubia by Calligaris

Prije nego što vam predstavimo novu kolekciju Connubia by Calligaris namještaja, važno je istaknuti ulogu Connubie u Calligaris obitelji. Dijeleći osnovne principe kvalitete i pristupa u znaku održivosti, praktičnosti i estetike, Connubia donosi nove elemente simplificiranog dizajna koji u refleksiji životne energije novih generacija zrači optimizmom i karakterom.

Calligaris je svoju priču započeo još davne 1923. godine, u obliku male majstorske radnje Antonia Calligarisa, u općini Manzano, na sjeveroistoku Italije. U prvim desetljećima djelovanja, Calligaris je proizvodio jednostavne i cjenovno pristupačne stolice za široku upotrebu, a danas predstavlja jedno od najzvučnijih imena talijanske industrije namještaja.

Calligaris se ponosi rješenjima za opremanje interijera koji su istovrenemo elegantna, praktična, funkcionalna i udobna, te kao takva čine prostor toplim i inspirativnim. Calligaris se nosi idejom da dan započinje i završava u domu, u kojem živimo, jedemo, spavamo, radimo i zabavljamo se, te vodeći se time usmjerava idejna rješenja prema fleksibilnosti primjene uz dopadljiv dizajn te kvalitetnu izradu, od vrhunskih materijala, za veću izdržljivosti i dugovječnost namještaja. Calligaris je također poznat po primjeni nekonvencionalnih materijala i atipičnih tehnika završne obrade, što takav namještaj na prvi pogled razlikuje od drugih brendova.

Nova kolekcija Connubia by Calligaris

Dugogodišnje iskustvo Calligarisa zaslužno je za pravovremeno prepoznavanje trendova i promjena u navikama i ukusima različitih generacija, na temelju čega je nastao potpuno novi brend pod nazivom Connubia (Connubia by Calligaris), koji se temelji na mladenačkom duhu i idejama novih generacija dizajnera i poduzetnika te njihovoj želji za stvaranjem novih vrijednosti namještaja povrh njihove same namjene. Baš kao i krovna marka (Calligaris), Connubia također pridaje iznimnu pažnju odabiru i kvaliteti materijala, kako bi artefakti proizašli iz Connubia kolekcija ponosno nosili značku brenda koji osim estetike jamči dugotrajnost i upotrebljivost. S obzirom na dinamičan životni stil novih generacija, Connubia vodi računa o lakoći održavanja i čišćenja namještaja.

Stolice i stolovi sada već tradicionalno u obitelji Calligaris čine osnovu kolekcije, a novu Connubia by Calligaris kolekciju upotpunjuje asortiman polica za knjige, ormarića i asesoara koji prate razigranu paletu boja i vedar karakter.

Izvrsna vijest je ta da sada možete naručiti bilo koji proizvod iz nove kolekcije Connubia by Calligaris uz 15% popusta!

Connubia barske stolice Riley

Uvjerite se u široku ponudu Riley barskih stolica iz nove Connubia kolekcije koje će uvesti živost i karakter u vaš blagovaonski prostor ili pretvorite šank u omiljeno mjesto za društveno okupljanje.

Iskoristite mogućnost odabira željene boje i obrade sjedala stolice. Osim boje možete birati i materijal presvlake, a dostupne opcije uključuju tkaninu te pravu ili umjetnu kožu. Metalnu konstrukciju nogu također možete modificirati prema vlastitom ukusu, odabirom jedne od dostupnih boja, čija se paleta proteže od svijetlih do vrlo tamnih.

Za vas izdvajamo sljedeće modele Riley barskih stolica iz nove Connubia kolekcije;

Pogledajte sve Riley barske stolice iz nove kolekcije Connubia by Calligaris. Ne zaboravite, boje i presvlake možete prilagoditi vašem ukusu ili postojećem stilskom uređenju vašeg prostora.

Connubia stolić i klupa Stulle

Neki od najprimjetnijih komada namještaja iz nove Connubia kolekcije zasigurno su stolić i klupa Stulle, koje opisuju nježne i vijugave linije te jarke i razigrane opcije boja.

Za vas smo izdvojili stolić i klupu iz Stulle linije, a ostatak ponude možete pronaći u katalogu i naručiti u Meblo Trade-u. I u ovom slučaju možete odabrati jednu od ponuđenih boja metalne konstrukcije, te boju ploče stolića, odnosno boju presvlake klupe.

Stolice Tuka iz nove kolekcije Connubia

Pogledajte sve stolice Tuka iz nove kolekcije Connubia by Calligaris.

Komode Made iz nove kolekcije Connubia

Connubia komode iz linije Made su izvrsna dopuna ostalim komadima namještaja i asesoara nove Connubia kolekcije. Svojim jednostavnim, funkcionalnim i upečatljivim dizajnom sjajno se uklapaju u razne kombinacije opremanja interijera, pri čemu unose i dašak retro ugođaja 70-ih godina prošlog stoljeća;

Made komode možete prilagoditi odabirom jedne od opcija boja melamina i laka i tako ih uklopiti u vlastiti aranžman prostora;

Biblioteke i asesoari iz nove Connubia kolekcije

Poznata izreka kaže - “ljepota je u detaljima”, a upravo detaljima Connubia pridaje mnogo pažnje. Osim estetske karakteristike, oni su važni i funkcionalni elementi interijera.

Biblioteka Libra je izvrsno rješenje za pohranu knjiga i časopisa. Četvrtastog je oblika i izvrsno komplementira ostatku kolekcije namještaja i asesoara kojeg uglavnom prate ovalne i nježne linije.

Vješalice su često sporedna komponenta predvorja, koja unatoč svojoj funkcionalnosti često ne dolazi do izražaja. Međutim, vješalica App iz Connubia kolekcije asesora plijeni pažnju već pri ulazu u vaš dom. Dodatno ju možete personalizirati odabirom željenih boja osnove i kukica.

Riješite problem manjka prostora za spremanje bicikla u vašem stanu. Odaberite zidni nosač za bicikle iz kolekcije Connubia asesoara, u žutom, narančastom ili ružičastom tonu.

Ovdje smo izdvojili tek poneke komade iz nove Connubia kolekcije. Na našem web shopu pogledajte širu ponudu sa detaljima ovdje, a kompletan novi Connubia asortiman u katalogu. Za upite vezane uz cijenu i sve ostale detalje slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.