Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Villeroy & Boch dekoracije


Vraćamo se u daleku prošlost! Davne 1748. godine François Boch u Luxemborgu sa svoja tri sina osniva tvrtku za proizvodnju posuđa. 1766. godine prvi put uz potrebnu dozvolu gradi peć za proizvodnju keramike te započinje proizvodnju keramičkog posuđa. Povećanjem poslovanja, godinama nakon toga, jedan od sinova preuzima posao i gradi novu peć u obližnjem gradu te tvrtka unaprjeđuje svoje poslovanje i uvodi tehniku prijenosa tiska na porculan. Veliki događaj za tvrtku i poslovanje događa se 1836. godine kada se spaja sa svojim glavnim konkurentom Nicolasom Villeroyem, s čime nastaje brand pod nazivom Villeroy & Boch (V&B).


 
Stoljećima nakon toga, mi još uvijek pričamo o Villeroy & Boch kao jednom od najkvalitetnijih brendova na tržištu koji svojom ponudom proizvoda protkanim tradicijom, dizajnom i profinjenošću krasi domove u preko 125 zemalja svijeta. Trenutna ponuda Villeroy & Boch obuhvaća pribor za jelo, te opremu i rješenja za wellness i kupaonicu. Moderan izbor pribora za jelo u mnoge blagovaonice i kuhinje donijet će otmjenost, eleganciju, a prostoriju će učiniti idiličnom oazom ispunjenom toplim keramičkim detaljima. Za kupaonicu Villeroy & Boch ima proizvode visoke kvalitete, pomno dizajnirane i planirane za kupaonice različitih oblika i veličina.

Ono čime se Villeroy & Boch ponosi su stalne inovacije, snaga zaposlenika spojena s tradicijom i autentničnosti, stručnost dizajna i dosljednost u proizvodnji gdje se ne gubi vrijednost, već se radi na osnaživanju tržišne tradicije i prepoznatljivosti brenda. Za Villeroy & Boch se sa sigurnošću može reći da je vrhunski brend posuđa koji je danas sastavni dio mnogih kućanstava diljem svijeta.

Ponuda Villeroy & Boch proizvoda u Meblo Trade salonima i na webshop-u očarat će vas autentičnošću i izvornošću koja se uvijek besprijekorno nosi s trendovima, budući da kvaliteta najfinijeg porculana nikada ne izlazi iz mode. Tradicija i uvjerljivost detalja te mnoštvo dekoracija za uređenje doma učinit će vaš prostor unikatnim i umirujućim. Villeroy & Boch stoljećima slijedi priču brenda čija estetika i kvaliteta ne opadaju, a proizvodi iz godine u godinu osvajaju sve više ljudi diljem svijeta.

Villeroy & Boch obuhvaća i dva zasebna brenda. Brend Vivo koji sadrži čaše i šalice te pribor za jelo za svakodnevnu upotrebu ili upotrebu u posebnim prigodama gdje će se iskazati svojom praktičnosti i estetskim dizajnom osmišljenim i isplaniram do detalja. Drugi brend je Gallo, čiju ponudu čini pribor za jelo koji u ritual blagovanja unosi novu razinu doživljaja. Njime se na minimalistički, tradicionalan i klasičan način iskazuje vrijednost života i uživanja u njemu. Gallo proizvode karakterizira umijeće izrade, s čime očarava sve ljubitelje detalja, izvornosti i unikatnosti.

 

Kolekcije koje prate blagdane i obilježavaju posebne dane tijekom godine još su jedna tradicija u Villeroy & Boch obitelji. Kompletni set potrebnog pribora za jelo, salveta, ukrasa za bor i mirisnih svijeća dio su njihove ponude kojima se obilježavaju najljepši dani u godini. Proizvodi ukrašeni božićnim motivima mogu biti predivan poklon dragim osobama, a mogu i ukrasiti i obogatiti vaš blagdanski stol.



O ukrašavanju kuće i upotpunjavanju blagdanskog ugođaja možete pogledati ovaj video, možda vam na pamet dođe koja ideja za uređenje blagdanskog stola i prostora u kućanstvu prema idejama s videa :)

Posjetite najbliži Meblo Trade salon ili pogledajte ponudu u našem webshop-u. Za sve upite i informacije slobodno nas kontaktirajte na shop@meblo.hr ili na 098/301-636