Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Zaljuljate se s Foliom

Postoji li netko tko barem jednom nije sanjao o pola sata potpunog opuštanja u vrtu, ljuljuškajući se uz dobru knjigu ili šalicu čaja?
 

Folio Rocking je nova udobna i inovativna vanjska  stolica/fotelja za ljuljanje izrađena od stakloplastike kojoj je moguće dodati mekani jastuk za još veću udobnost. Stolicu je dizajnirao Raffaello Galiotto, a odlikuje ju perforirani kvadratni uzorak i jasno izražen linearni dizajn koji naglašava  elastičnost plastike: naslonski dio u jednom komadu koji je vrlo širok i udoban, može se regulirati u dva različita položaja zahvaljujući posebno patentiranom sustavu.


Podnožje stolice može biti fiksno ili se može montirati na dva polipropilenska klizača što omogućuje lagano ljuljanje.


Stolica se može naručiti u četiri različite boje i kombinirati s mekim jastukom u jednoj od četiri šarmantne nijanse. Idealna je za osobnu uporabu u vrtu ili na balkonu, ali i za opremanje  bazena, terasa i kafića Folio stolica vrlo se lako održava ,otporna je na sve vremenske uvjete te u potpunosti reciklirajuća. Složiva je (do 8 stolica jedna na drugu)  što je neobična značajka za vanjske stolice ovakve veličine.


Želite li saznati više o ovoj stolici? Kliknite ovdje.