Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

4. InDizajn sajam interijera - Festival modernog doma


Iza nas je još jedan, četvrti po redu sajam interijera - InDizajn festival modernog doma. Prošli vikend u Areni Zagreb, na 5000 kvadratnih metara i kroz četiri sajamska dana predstavljeni su noviteti, održavane radionice i predavanja te je Arena postala mjesto druženja i inspiracije za uređenje doma. Mi smo na svoja dva štanda predstavili novitete naših poznatih dobavljača - Miotta i Calligarisa. Ako niste imali priliku posjetiti nas uživo prošli vikend, uživajte u ovoj kratkoj retrospektivi dojmova.


Istaknut ćemo neke od noviteta koji su plijenili pažnju na našem Miotto štandu. Na prvu vas je odmah mogao osvojiti udobni trosjed Valenza zanimljivog leženog oblika koji je kreirao oazu moderne dnevne sobe zajedno sa jednostavnim, ali upečatljivih tepihom Japair, praktičnom bibliotekom Oristano, elegantnom foteljom Salerno i klupskim stolićem Melzo koji se mogao i osvojiti na našoj nagradnoj igri.
Na drugom dijelu štanda predstavljen je koncept elegantne blagovaone uz pomoć robusnog stola Parona i nježnih stolica Salgari F zanimljivog oblika, te spavaća soba u kojoj glavnu ulogu ima raskošni krevet Plaza, a uz njega ovu priču luksuznog odmora povezuju fotelja Falcone, te komoda i noćni ormarići iz kolekcije Tibaldi..


Na našem Calligarisovom štandu prezentirali smo također novitete branda koji su bili predstavljeni i početkom ove godine na svjetski poznatom sajmu interijera u Milanu. Predstavljeni su elementi četiriju upečatljivih stilova koji su obilježili godinu u Calligarisu - Urban, Glam, Nature i Pure, te s njima i dva potpuno različita koncepta blagovaonice i dnevne sobe, koji su posebni svaki na svoj način. 
Jedan koncept je kombinacija Urban i Natural stilova i prikazuje mogućnost kombinacije minimalističke urbane ideje sa primamljivošću divljine prirode. Oštre linije, udobni materijali i zanimljivi uzorci, te geometrijski detalji dizajna stvaraju mjesto za odmor i bezkompromisni užitak. U centru dnevne sobe je trosjed Mies nježno roze boje i njemu kontrastna smaragdna popularna fotelja Coco, te klupski stolići iz kolekcije Bam, koji su se smjestili povrh tepiha Esagono, kojeg je nemoguće ne primjetiti. Oko blagovaonskog stola Monogram priču su zaokružile stolice Fifties i Ines a poseban dodir pridaje zanimljivo ogledalo Vanity.


Na dijelu štanda gdje je prevladavao čisti glamur, glavna zvijezda je definitivno bio Calligarisov popularni blagovaonski stol Icaro, koji je zajedno sa udobnim stolicama Gala luksuznog dizajna, nadvijen nad tepihom Cementino činio savršen spoj elegancije i profinjenosti. U dnevnoj sobi veliki trosjed Metro kombiniran je sa foteljom Alma zanimljive forme i klupskim stolićima iz kolekcija Atollo i Symbol.


Dok se dojmovi sa sajma još uvijek sliježu, mi se pripremamo za novu sezonu InDizajn makeovera koja počinje 14.10. Pratite nas i budite uz nas u novim avanturama uređenja doma!
Sve proizvode sa naših štandova možete pronaći u našim salonima i u webshopu. Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr.