Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Transformirajte dnevni boravak uz Feydom Diagon garnituru

Dnevna soba je srce životnog prostora vašeg doma, bilo da se radi o kući ili stanu. Govorimo o prostoru u kojem najčešće provodimo vrijeme opuštanja i druženja, stoga je valja učiniti dopadljivom, praktičnom i modularnom.

Što učiniti ili odakle početi prilikom uređenja i osmišljavanja prostora najveći je izazov, ali jedan od najboljih načina za to je odabir primarnog komada namještaja dnevnog boravka - sjedeće garniture. Ako krenemo s promišljanjem o važnosti prostora za sjedenje, uviđamo neophodnost planiranja adekvatne garniture koja će prvenstveno odgovarati dimenzijama prostora, broju i dobi ukućana i njihovim društvenim navikama.

Kauč ili sofa je izvrsna opcija za organizaciju prostora za sjedenje, dolazi u različitim oblicima i različitim stilovima, a možete birati između modularnog, funkcionalnog ili tradicionalnog kauča. Bez obzira na stil koji odaberete, imajte na umu da je kupnja kauča dugoročna investicija, stoga je dobar omjer kvalitete i cijene jedan od ključnih faktora pri odabiru. Međutim, sofa ili sjedeća garnitura ne mora prerastati u ustaljeni dio namještaja koji će vam s vremenom dosaditi. Postoje moderna i nadasve versatilna rješenja za organizaciju sjedećeg prostora, koja možete u potpunosti personalizirati. Mali kutni kauč, velika sofa ili pak veliki bračni krevet - sve to u samo jednoj garnituri, zvuči nadrealno, ali istinito!

2006. godine osnovan je FEYDOM. Brend koji prihvaća i uvažava potrebe suvremenog doba i ubrzanog načina živote te stvara namještaj koji se prilagođava, transformira i daje toliko željenu dinamiku prostora.

Feydom nas je mnogo naučio upravo o dizajniranju i izradi modularnih setova, ali sada je na tržištu prezentirao nešto potpuno novo. Feydom sada nudi set koji “raste” i koji popunjava prostor u više smjerova, prilagođavajući se potrebama suvremenog čovjeka.

DIAGON - novi, modularni i transformirani sustav garniture

Diagon garnitura iznimno velikim brojem različitih kombinacija savršen je izbor za svaki dom. U malom prostoru, u nekoliko poteza dobivate multifunkcionalnu garnituru za popodnevni odmor, igru s djecom, pa čak i veliki krevet za spavanje.

Modularne sofe izuzetno su prilagodljive i daju vam veliki opseg mogućnosti kada je prostor koji namještate nekonvencionalne veličine ili oblika. Kod Diagon garniture nema kompliciranog sustava za razvlačenje, ovdje jednostavno napravite raspored elemenata i potpuno promijenite prostor u kojem boravite.

Diagon garnitura se primarno sastoji od 2x2 jedinstvena četverokutna elementa. Otvorenost garniture je gotovo 180 stupnjeva te su uvedene dijagonalne linije koje setu daju novu dimenziju dizajna. Zbog svog besprijekornog dizajna Diagon garnitura može se lako premjestiti u:

  • Mali kutni kauč (266 cm x 160 cm) plus 2 stolice
  • Veliki kutni kauč (327 cm x 213 cm)
  • Veliki bračni krevet (224cm x 174 cm)

Brojni jastuci daju udobnost i predstavljaju konektore koji povezuju garnituru u homogenu i funkcionalnu cjelinu.

Dostupna u 8 različitih materijala i 39 boja, s uklonjivim navlakama na svakom elementu, Diagon garnitura vaš je vjerni pratioc tijekom mnogih godina korištenja. Samim time, Diagon garnitura može predstavljati centralni dio dnevne sobe, ili pak ju možete decentno uklopiti u ostatak aranžmana namještaja.

Osim kvalitetnih unutarnjih materijala, osnovna konstrukcija izrađena je od punog drveta bukve, a završni sloj sadrži i antialergijski pokrivač. Diagon garnitura ulijeva povjerenje čvrstoćom izrade i kvalitetom završne obrade.

Diagon lijevi i desni kut

Diagon garnitura promišljena je do najsitnijih detalja. Njena modularnost očituje se u mogućnosti uklapanja kako u velike, tako i u manje prostorije gdje je izrazito bitna rotacija i prilagodba prostoru. Dobavljive su izvedbe: lijevi kut (žuta sofa) i Diagon desni kut (plava sofa). Dimenzija veće bočne strane ukupno iznosi 266 cm dok dimenzija manjeg kuta iznosi 160 cm. Diagon set se sukladno tome sastoji od dva komada namještaja koji imaju i lijevi i desni kut.

Feydom sjedeće garniture osim luksuznim i pomnom osmišljenim dizajnom ističu se kvalitetom, brojnim funkcionalnostima, jednostavnim održavanjem i velikim izborom različitih boja i tkanina. Diagon garnitura je dio Feydom asortimana sjedećih garnitura, što znači da su vam na raspolaganju razne opcije personalizacije i prilagodbe. Jednostavno skinite Feydom Designer aplikaciju za iOS i Android uredaje i dizajnirajte svoju osobnu Feydom garnituru u skladu s dimenzijama vašeg prostora te vašim osobnim potrebama i stilu.

Osim svega navedenog, sofe dolaze i u predviđenim Pantone bojama za 2021. godinu čime ćete svoj prostor učiniti savršenim mjestom svog uživanja.

Posebna ponuda u Meblo Trade-u: Ukoliko vas koncept Feydom Diagon garniture oduševljava kao i nas, sada je najbolja prilika za povoljnu nabavu iste. Od 11.03. do 31.03.2021. Ostvarite 20% popusta na cjelokupni Feydom asortiman. Požurite, zalihe su ograničene!

Svoje malo savršenstvo u obliku Diagon garniture možete naručiti putem našeg webshopa. Trebate li savjet ili dodatnu preporuku o samoj Diagon garnituri ili Feydom komadima namještaja, slobodno nas kontaktirajte na broj 098/301-636 ili putem e-maila: shop@meblo.hr. Naše osoblje vam je na raspolaganju i u svim Meblo Trade salonima pa vas pozivamo da dođete i doživite novu dimenziju uživanja na Diagon garnituri. Izbor je na vama!