Moja košarica
Nema proizvoda

Humaniji način plaćanja

 ISKORISTITE do 50% popusta
za plaćanje Diners Club karticom

od 20. do 26.04.


HUMANIJI NAČIN PLAĆANJA
Kupnja Diners Club karticom odsad nije samo pametniji i sigurniji način plaćanja već i – humaniji. Kako bismo vas ohrabrili da ostanete doma, za svaku vašu online kupnju, Diners će donirati jednu kunu Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" za nabavljanje opreme potrebne za testiranje na koronavirus.

KUPUJ ONLINE
Svaka online kupnja Diners Club karticom znači jednu kunu više u fondu Nastavnog zavoda "Dr. Andrija Štampar" za testiranje i borbu protiv koronavirusa. Svaka transakcija se broji i korak je bliže zajedničkom cilju.
Samo od 20. do 26.04. iskoristite ovu posebnu ponudu i osvježite svoj dom kvalitetnim namještajem, rasvjetom i asesoarima uz plaćanje Diners Club karticom.
Sve grupe proizvoda iz asortimana dodatno smo snizili za plaćanje Diners Club karticom!

Kvalitetni madraci za zdravo spavanje po odličnim cijenama - Adry Cool, Amber i Mattera do čak 50% popusta, te Sealy kolekcija sa zalihe na 25% popusta, izvrsna su prilika da uložite u svoje zdravlje i još danas počnete spavati "kao na oblaku". Uz navedene madrace na popustu je i cijela TED Bed kolekcija 32%, TED Sleep Genesis kolekcija 32%, Meblo Trade kolekcija do -32%, Trend kolekcija do 45%, Silver kolekcija -32% i TED podnice 25% !

Osim super ponude madraca iz akcije izdvajamo: Miotto asortiman koji je dostupan na sniženju od 22%, Ted Bed asortiman kreveta na -25% popusta, Feydom i Bellus garniture na 22% popusta, Calligaris i Connubia by Calligaris asortiman na do -22% popusta, kompletan Alples asortiman na -22%, Kayu Teak vrtni asortiman od kvalitetne tikovine na -25% popusta, asortiman tekstila na do -50% popusta te Villeroy&Boch asortiman sa zalihe na -25% popusta.

Vrhunske kuhinje Astra, Nobilia, Alples i Sphera na popustu su do čak 50% za plaćanje Diners Club karticom.

Pored navedenog posebno izdvajamo KARE asortiman koji je na popustu do - 30% (20% na sve proizvode sa zalihe i iz izloga, te 30% na proizvode koji izlaze iz asortimana).
 
MADRACI I PODNICE
UŠTEDITE DO 50%
NADMADRACI
UŠTEDITE DO 50%
JASTUCI I POSTELJINA
UŠTEDITE DO 50%
STOLOVI I STOLICE
UŠTEDITE DO 22%
SPAVAĆE SOBE
UŠTEDITE DO 22%
VRTNI NAMJEŠTAJ
UŠTEDITE DO 36%
GARNITURE I FOTELJE
UŠTEDITE DO 22%
ASESOARI I TAPETE
UŠTEDITE DO 22%
IZ IZLOGA SALONA

UŠTEDITE DO 50%
KUHINJE
UŠTEDITE DO 50%
DJEČJE SOBE
UŠTEDITE DO 22%
DNEVNI BORAVAK

UŠTEDITE DO 22%
KARE
UŠTEDITE DO 30%
VILLEROY & BOCH
UŠTEDITE 25%
DEK. JASTUCI I PREKRIVAČI
UŠTEDITE DO 50%


Kao što svi već znate 19.03.2020. smo morali privremeno zatvoriti sve naše fizičke poslovnice. Međutim, vi i dalje možete kupovati iz sigurnosti svoga doma putem našeg webshopa i to 24/7. Ukoliko na našem webshopu ne pronađete proizvod kojeg ste namjeravali kupiti, slobodno nam se javite, pa ćemo ga postaviti čim prije. Kontaktirati nas možete putem našeg live chata, maila shop@meblo.hr, društvenih mreža ili na broj 098/301-636 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp).