Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Uredite apartman uz Meblo Trade!

Bez obzira iznajmljujete li veliku nekretninu s više soba ili mali studio apartman, na svoje goste u svakom slučaju želite ostaviti sjajan prvi dojam. Pisali smo o tome kako urediti apartman u koji će se gosti uvijek vraćati, a sada smo još dodatno kategorizirali proizvode za opremanje apartmana kako bi odabir novog namještaja i popratnih dekoracija bio što jednostavniji.

Odaberite omiljene artikle prema kategoriji svojeg apartmana te obavite narudžbu s mogućnošću otplate do čak 36 rata s besplatnom dostavom i montažom. Put do savršeno opremljenog apartmana nikad nije bilo lakši i pristupačniji.

Prije svega, krenite od ideje da svoje goste želite ponovno vidjeti. Ako vam se gosti iznova vraćaju, znači da im je vaša usluga jako dobra, prostor u kojem borave čini ih sretnima i zadovoljava njihove potrebe, a vama je s druge strane to potvrda kvalitete, dobivenog povjerenja i pružene profesionalnosti.

Osim brojnih faktora koji utječu na zadovoljstvo gostiju, svakako jedan od najznačajnijih je upravo uređenje prostora u kojem će boraviti. Prvi dojam koji ih treba “oboriti s nogu”, on zapravo određuje cijeli tijek daljnjih događaja. Ipak, uzmite u obzir da sva oprema u apartmanu bude jednostavna za održavanje.

Best Buy” proizvodi za apartman

Best Buy proizvodi spadaju u kategoriju kojom biramo artikle koji nude najveću vrijednost za novac. Best Buy proizvodi reflektiraju povoljnu kupnju u smislu razine kvalitete za određenu cijenu.

Zbog toga naša kategorija Best Buy proizvoda za opremanje spavaće sobe apartmana preporučuje krevete Medeja ili Clever Decision. Mogućnošću odabira različitih dimenzija kreveta pružaju sigurnost u to da će vaš apartman zadovoljiti određenu kategorizaciju.

Madraci za apartmane svakako su jedan od najvažnijih odabira prilikom opremanja apartmana. Budući da se za vrijeme turističke sezone očekuje značajna fluktuacija gostiju, bitno je odabrati madrac koji će dugoročno garantirati durabilnost, udobnost, tvrdoću i davati potporu kralježnici tijekom noći. U kategoriji Best Buy svakako preporučujemo madrac Hotel Executive, madrac Termo FR Hard te madrac Exclusive Memory Silver u kombinaciji sa Silver Memory nadmadracem koji inače predstavlja odličan dodatak svakom madracu.

Kod odabira jastuka uvijek je dobro voditi računa o anatomiji, što nas vodi ka preporuci jastuka poput anatomski oblikovanog jastuka TermoFlex ili jastuka ActiPro Memory. Ne želite da vam se gosti probude s boli u vratu ili leđima - zato im osigurajte jastuke koji garantiraju prirodnu poziciju glave i vratne kralježnice.

Česti zahtjev gostiju odnosi se na proširenje kapaciteta za spavanje, stoga je važno uvijek osigurati i pomoćni ležaj za apartmane.

Što se tiče ormara za apartmane, najbolji omjer cijene i kvalitete svakako je ponuda ormara Medeja ili ormara, komada i noćnih ormarića u različitim dimenzijama brenda Fortrade.

Ako tražite gotovo rješenje za opremanje spavaćih soba vaših apartmana, preporučujemo složene setove koje će se uklopiti u svaki prostor. Naš odabir gotovog seta spavaće sobe u kategoriji Best Buy svakako su spavaće soba Medeja.

Uređenje dnevne sobe i blagovaone uvijek je zanimljiv posao. Možete se “igrati” različitim kombinacijama, bojama i dizajnom. Garnitura za apartmane za dnevnu sobu predstavljaju centralni dio prostorije, a kutna garnitura Lavon i kutna garnitura Hank osim svoje gracioznosti svakako su odličan izbor jer imaju i mogućnost razvlačenja u krevet. Uz to, izvrstan dodatak dnevnoj sobi su i fotelja Dante koja se s lakoćom pretvara u udoban ležaj te vrlo atraktivni pleteni taburei Loop ili raznobojni taburei Cherry elegantnog minimalističkog dizajna koji će dati završni “touch”. Male stolove Arya možete postaviti ispred kutne garniture na neki od naših savršenih tepiha.

Kuhinju za apartman obogatite blok kuhinjom po svojem odabiru te dodajte stol i stolice za blagovanje. Stol za apartman Bailey s kompletom stolica Bailey jednostavnog, klasičnog dizajna lijepo će se uklopiti u rustikalne interijere, ali i pružiti kontrast u modernom prostoru. Uz stol po izboru možete uskladiti moderne stolice Lars, Zaria, Leila ili Amary.

Uređena okućnica i terasa s kvalitetnim namještajem privlače turiste koji teže opuštanju i mirnom provođenju vremena okupani suncem. Vrtni namještaj Nardi dizajnerski je namještaj od 100% reciklirajućeg materijala koji se lagano i lako čisti, a osigurava postojanost boja i nepromijenjen izgled i tijekom različitih vremenskih uvjeta.


“Naš izbor” za opremanje apartmana

“Naš izbor” kategorija je proizvoda koje smo odabrali prema vlastitom Meblo iskustvu u dugogodišnjem radu s klijentima. Kategorija je to koja predstavlja uređenje apartmana s 3 i li 4 zvjezdice, ali naravno da se uz namještaj ove kategorije može opremiti i idealan apartman koji će zadovoljiti i kategoriju od 5 zvjezdica.

Za uređenje spavaće sobe apartmana dobro je uvijek znati kojoj kategoriji težite. Sukladno odredbama kategorizacije, za apartmane u postojećoj zgradi dopušteno je uzeti u obzir i krevet za jednu osobu dimenzija 80x190, a idealan kao takav je krevet Mediterranea, koji je dostupan i u drugim dimenzijama. U novim zgradama za uređenje apartmana uvjet je minimalna dimenzija a za četiri i pet zvjezdica od 110x210 cm i zato će se krevet Openable Box svojim modernim izgledom, ali i potrebnim dimenzijama uklopiti u svaku spavaću sobu visoke kategorije apartmana. Kada govorimo o potrebnim dimenzijama, predlažemo da pročitate cijeli pravilnik kako biste saznali u kojim okvirima odredbi smještate svoj apartman, a kako bi vam olakšali odabir svakako vam preporučujemo i krevete Miotto te Mab.

Ponuda madraca koji su pogodni za spavanje svakako je vrlo široka. Zbog vrlo dobrog omjera cijene i kvalitete, idealni su za vaš apartman kojim ćete svojim gostima osigurati kvalitetan san. Udobnost i kvaliteta su dvije glavne karakteristike koje ove madrace pretvaraju u favorite na polju zdravog spavanja. U tu kategoriju svakako moramo uključiti madrac Adry Cool Hybrid, madrac Lux 24 Hard te madrac Dreams.

Za kvalitetnu zaštitu madraca i poboljšanju kvalitetu spavanja ponuda nadmadraca Memory Trend i Matterra sa zaštitom od zračenja koji osigurava najbolje uvjete za ljudsko zdravlje i regenerira energiju tijekom spavanja vaš je pravi odabir.

Uređivanje spavaće sobe apartmana obogatite visokokvalitetnim jastucima Olivoil, Adry Cool, Comfort Memory ili jastukom 3 Action Men koji su obogaćeni memorijskom pjenom za optimalno poravnanje kralježnice.

Ormare za apartmane pronađite u našem izboru brendova Alples ili Mab koji omogućuju odabir različitih dimenzija. Međutim, ako ste skloni brzom opremanju spavaće sobe apartmana odaberite model spavaće sobe Mab ili dječje sobe Mab, s čime odmah dobivate multifunkcionalnu prostoriju za miran boravak.

Pogledajmo sada dnevni boravak vašeg apartmana. Velika je vjerojatnost da će ovdje gosti provoditi puno svog vremena, zato budite sigurni da je udobno i privlačno. Naslonite dekorativne jastuke u boji na kauč koji ste prethodno odabrali. Feydom garniture omogućuju samostalno slaganje svoje dizajnerske garniture pomoću aplikacije Feydom designer pa odmah možete vidjeti koja se najbolje uklapa u vaš prostor koji imate na raspolaganju u vlastitom apartmanu. Kutna garnitura Twist s madracem pruža mogućnost razvlačenja u ležaj kada je više gostiju na okupu, dok modeli garniture Infinity pružaju kombinacije suptilnog chica, lounge stila i elegancije.

Uređivanje dnevnog boravka zaokružite foteljom brenda La Forma ili Kare, a možete odabrati i između dizajnerskih fotelja interesantnog dizajna Palestro ili Duomo koje omogućuju uživanje u dobroj knjizi ili odmor nakon obilaska grada. Omogućite gostima dopadljivu biblioteku uz komodu Miotto ili komodu La Forma koje se sjajno uklapaju u prostor apartmana. Prostor dopunite stolićem Arya ili setom stolića Brick, atraktivnim tabureima La Forma ili tabureom Cherry čija je konstrukcija izrađena od drva iverala, a postolje je čelično u boji mjeda ili srebrnoj boji.

Naglasite umjetnine i dekoracije apartmana, a prostor dodatno podignite uz slike različitih motiva. Posljednji touch prostoru dnevnog boravka podarite tepihom Dip, lampom Percy, podnom lampom Uzagi ili slikama i satovima idealnim za apartman.

Kuhinja i blagovaonica mjesto je na kojem će gosti vjerojatno najviše boraviti. Blok kuhinje Glam i Emily dolaze u kompletu sa svim potrebnim aparatima, što zasigurno olakšava dizajniranje kuhinje. Također, asortiman posuđa za kuhinju omogućuje vam odabir kvalitetnog posuđa po odličnim cijenama i uz to možete složiti vlastite kombinacije posuđa.

Uz blok kuhinju za apartman možete odmah uklopiti i blagovaonski prostor sa stolovima i stolicama. Preporučujemo stol Oakland, stol Parona te stolice Lars, Pavia i Connubia Alchemia. Možete samostalno raditi kombinacije jer svaki od ovih komada namještaja je vrlo zanimljiv i može se kombinirati na razne načine. Nakon toga, postavite jednostavan cvjetni buket u sredini stola ili stavite atraktivne svijeće u držače kako biste dodali dašak luksuza!

Uredite vanjski prostor svojeg apartmana vanjskim namještajem od tikovine. Vrtni namještaj za apartmane od tikovine ističe se svojom dugotrajnošću pa stoga možete odabrati između vrtnih stolova i stolica, ležaljki i klupica. Na kraju, uređivanje apartmana po “Našem izboru” zaključite visećom ljuljačkom Damilom.

“Premium” proizvodi za luksuzno opremanje apartmana

Odlučili ste svoj apartman opremiti najkvalitetnijim proizvodima? Želite da vam se gosti iznova vraćaju i da sa sobom odnose najljepše uspomene? Onda je definitivno za vas kategorija “Premium”, gdje ćemo naglasiti proizvode koji svojom kvalitetom, dizajnom i izgledom zaslužuju četiri ili pet zvjezdica.

Ponovno krećemo od uređenja spavaće sobe. Simetrija i stil tradicionalnog izgleda pružaju prirodnu eleganciju koja je sofisticirana i daje dojam skupog izgleda, čak i ako je u stvarnosti proračun za uređenje bio manji. Odlučite se na spavaću sobu Mab Ideanotte. Spavaće sobe MAB Ideanotte odlikuju se velikom kompatibilnošću. Krevet se može naručivati u većem broju različitih boja i kategorija tkanine, te s nekoliko različitih kombinacija baza (sa i bez spremišta).

Krevet Monza oduševljava istovremeno svojim dizajnom, jednostavnošću i elegancijom. Monza će tako biti glavni akcent svake moderne spavaće sobe apartmana koja će odmah na prvi pogled privući goste. Linija kreveta Ideanotte u kombinaciji s asortimanom “zdravog spavanja” svakako će vašim gostima omogućiti odmor kakav zaslužuju.

Asortiman zdravog spavanja obogaćen je brojnim kvalitetnim madracima, nadmadracima i jastucima koji će vaš apartman učiniti mjestom savršenog odmora. Prilikom odabira madraca svakako preporučujemo da upoznate karakteristike svakog:

  • madrac Devonshire s unutrašnjosti napravljenom da korisniku nudi opuštajuće iskustvo,
  • madrac Visco Line je dizajniran za profinjenu eleganciju i klasični luksuz,
  • madrac Sealy Energy u čijoj je unutrašnjosti prava podrška za vaše goste,
  • madraci Perla Multipocket smanjuju energiju potrebnu za regeneraciju tijekom spavanja i pomažu u prevenciji kardiovaskularnih problema,
  • madrac Meblo Memory dizajniran za profinjenu eleganciju i klasični luksuz te
  • madrac Mattera sa zaštitom od zračenja ima u sebi poseban uređaj (u obliku posebno nabijene spirale) koji štiti od negativnih utjecaja magnetskog polja Zemlje, što dovodi do veće relaksacije i ugodnijeg sna.



Nadmadrac Latex
zahvaljujući svojim ergonomskim karakteristikama prati oblik tijela, što doprinosi osjećaju ugode ležanja i nadmadrac Tempur 7 od tempur materijala koji se oblikuje prema tijelu, dajući mu potporu za najudobniji položaj. Jastuci Tempur dizajnirani su za one kojima je potreban terapijski učinak te se prilagođavaju tijelu i dovode ga u pravilan položaj što je jako važno kod gostiju koji dugo putuju i neophodan im je odmor.

Najbolje spavaće sobe jednostavne su i nisu pretrpane. Ne treba vam hrpa namještaja ili dodataka da biste stvorili prekrasan stil, samo sveukupni osjećaj za dobar dizajn i skladan plan koji povezuje minimalističke elemente u cjelinu. Za takvu kombinaciju svakako preporučujemo klizni ormar Layer, komodu Surface te visoku komodu Surface, pomoću kojih ćete unijeti osobnost u prostor i ostvariti suptilan, ali istovremeno efektan estetski izričaj.



Nakon toga, slijedi kuhinja. Nužno je stvaranje osjećaja ugodnosti i udobnosti u prostoru u kojem će gosti pripremati hranu. Svakako istaknite detalje u svojoj apartmanskoj kuhinji Sphera ili kuhinji Alples koja je napravljena po mjeri za savršeno ukomponiranje u prostor.

Blagovaonski stolovi predstavljaju mjesto okupljanja i puno više od toga da se tu okuplja samo tijekom jela. Tu se čitaju novine, pije šalica kave i zato “Premium” stolovi Icario, Cartesio, Mikado, Moena, Doria i Forest daju veliku mogućnost odabira kvalitetnog stola za vaš apartman, a dok ukomponirate i neke od “Premium” stolica za apartman poput stolica Annie, stolice Tuka, Epiro F, Zevio ili Sonny istaknuti ćete luksuz i svojem apartmanu dati novu interpretaciju ugodnosti. Možete odabrati i suvremene blagovaonske stolice kolekcije Miotto koje će u kombinaciji s blagovanskim stolom za apartman učiniti savršeno mjesto za blagovanje.

Blagovaonski stol u apartmanu ukrasite predivnom Villeroy&Boch kolekcijom posuđa koja na prvu očarava i ostavlja bez daha. Uz to, na stol dodajte bocu kvalitetnog lokalnog vina i Vivo čaše za vino kako biste upotpunili izgled! Gosti će se osjećati kao da stupaju na zabavu koja je pripremljena samo za njih.

Dnevni boravak apartmana i popratni namještaj osim estetskog izgleda svakako mora biti i funkcionalno prihvatljiv. Mora biti dizajnerski osmišljen kako bi gostima predstavljao mjesto zabave i opuštanja, ali i mora davati mogućnost dodatnih ležaja ako je veći broj gostiju. “Premium” garnitura Vigo, Megan, Metro ili trosjed Chelsea svojim će mirnim i dostojanstvenim dizajnom pružiti potrebno svakom gostu. Kao mjesto opuštanja u dnevnom boravku potražite i fotelje iznimne udobnosti, vrlo interesantnog dizajna, fotelje koje se uklapaju u svaki prostor, a idealan su način relaksacije i opuštanja. Zato su naši favoriti fotelje: La Vida, San Diego, Electa, Duomo i Calligaris Lazy koje će vaši gosti obožavati.


Kao mjesto opuštanja u dnevnom boravku potražite i fotelje iznimne udobnosti, vrlo interesantnog dizajna, fotelje koje se uklapaju u svaki prostor, a idealan su način relaksacije i opuštanja. Zato su naši favoriti fotelje: La Vida, San Diego, Electa, Duomo i Calligaris Lazy koje će vaši gosti obožavati.

Prostor dnevnog boravka možete dodatno obogatiti tabureom Desire Round Velvet Silver ili Atollo koji svojim dizajnom i urođenom elegancijom čine savršeni dodatak prostora. Dodatni set stolića Brick ukrasite vazom ili stolnom lampom Loungy Gold.

Vanjski prostor apartmana je točka s kojom se osvaja. Nije važno radi li se o malom balkonu ili cijelom vrtu, gosti obožavaju vanjski prostor u kojem mogu boraviti. Obogatite prostor svojeg vrta ili balkona vanjskim namještajem od tikovine, Nardi namještajem za vanjske prostore posebno ističući vrtnu garnituru Komodo 5 te stolić Komodo 5 koji su zamišljeni kao idealno rješenje za potrebe urbanog načina života gdje je sve brzo promjenjivo i gdje je adaptabilnost jedna od najvećih vrlina. Osim toga, ne zaboravite da ljeti većina gostiju najveći dio vremena provodi upravo vani. Uredite vanjski prostor dodacima poput visećih ljuljački i različitim prekrivačima kako bi boravak na otvorenom u prohladnim noćima bio ugodniji. Točku na “i” stavite vanjskom rasvjetom.


U mnoštvu apartmana koji se nude na tržištu morate pronaći način zašto bi netko odabrao upravo vas. Uz adekvatnu cijenu smještaja, dobru lokaciju, blizinu plaže i grada, svakako se naglasak postavlja na unutarnje uređenje interijera apartmana gdje u prvi plan dolazi izgled i udobnost. U uređenju apartmana ne treba pretjerivati; čak i s relativno ograničenim budžetom možete postići jako upečatljiv izgled apartmana ako imate ideja i stila.

Posjetite naše Meblo Trade salone ili pogledajte cjelokupnu ponudu za opremanje apartmana u našem webshop-u. Naši prodajni savjetnici rado će vam pomoći prilikom odabira i odluke o kupnji namještaja za apartman koji će privući goste.

Uz besplatnu dostavu i montažu (prema Meblo Trade uvjetima) te uslugu savjetovanja, Meblo Trade nudi i otplatu do 36 rata bez kamata. Za sve informacije možete nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636.