Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Zašto je Meblo Trade mjesto broj jedan za odabir kuhinje iz snova

Sigurni smo da ćete se složiti s nama u tvrdnji da je kuhinja najvažnije mjesto u kući ili stanu. Ona je mala tvornica gastronomskih užitaka, u kojoj maštovite ideje pretvaramo u remek djela na tanjuru. Kuhinja je izvorište najljepših sjećanja i emocija - u njoj se ukrašavaju rođendanske torte najmilijih, spremaju se posebne poslastice na zahtjev najdražih, peku se najfiniji kolači za posebne prilike. Uz sve to, kuhinja je naš praktični saveznik u svakodnevnom životu, u spremanju brzinskih obroka prije posla, fakulteta ili škole, ili pak utješnih zalogaja nakon napornog dana.

Kuhinja, naravno, podrazumijeva i manje ugodne poslove poput pranja posuđa te čišćenja i održavanja kuhinjskih uređaja, no srećom, moderna rješenja u planiranju i opremanju kuhinja uvelike nam olakšavaju spomenute aktivnosti, čineći kuhinju pravom oazom životnog prostora u kojem rado provodimo vrijeme. Upravo iz tog razloga, pri odabiru kuhinje valja dobro planirati i pažljivo birati. Srećom, u tom segmentu će vam beskompromisno pomoći stručni tim iz Meblo Tradea. Donosimo vam..

7 razloga zašto odabrati kuhinju iz snova upravo u Meblo Trade-u

  1. Kvaliteta je, uz praktičnost i estetiku, najvažniji faktor pri odabiru kuhinje, a da bismo vam osigurali prvoklasnu kvalitetu protkanu modernim ili klasičnim dizajnom i beskompromisnom praktišnošću, nudimo vam kuhinje iz asortimana renomiranih i svjetski poznatih proizvođača poput Vivari by Nobilia iz Njemačke, talijanske Astra kuhinje, kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera te slovenske Alples kuhinje.
  2. Meblo Trade stručnjaci su vam dostupni u našim salonima, koji će vam u svakom segmentu planiranja i opremanja kuhinje rado pomoći i izaći ususret s brojnim korisnim savjetima. Bilo da dolazite s gotovom vizijom, ili niste sigurni u kojem smjeru krenuti, pri planiranju nove kuhinje prepustite brigu o tehničkim detaljima Meblo Trade stručnjacima. Ukoliko niste sigurni za konceptualno spajanje kuhinje s ostatkom životnog prostora, naši stručnjaci će vam besplatno izraditi 3D simulaciju vaše nove kuhinje u cjelini s ostatkom prostora.
  3. “Novo normalno” ne mora biti uzrok odgode projektiranja i kupnje vaše kuhinje iz snova. Također, ukoliko se Meblo Trade salon ne nalazi u vašoj blizini, odabir, projektiranje i montažu kuhinje možete organizirati bez izlaska iz kuće. Slobodno se s konkretnim upitom obratite našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail studio@meblo.hr.
  4. Opremate apartman, vikendicu ili pak nemate vremena za projektiranje kuhinje po mjeri, nudimo vam gotove blok kuhinje, koje možete naručiti na Meblo Trade web shopa! Radi se o praktičnom, brzom i povoljnom rješenju kompletne kuhinje, koje se sastoji od gotovih sklopljenih elementima koji vam stižu na željenu adresu, a jednostavnu montažu možete organizirati u vlastitom aranžmanu.
  5. Za naše kupce osigurana je besplatna dostava i montaža kuhinje u gradovima i okolici prodajnih salona!
  6. Prilikom kupnje vaše idealne kuhinje u Meblo Tradeu salonima, nudimo vam brojne mogućnosti plaćanja i otplate - možete vršiti plaćanje od 2-36 rata bez kamata. Ukoliko se odlučite na online kupnju, također vam nudimo brojne i povoljne uvjete plaćanja putem web shopa.
  7. Posljednje, ali nikako i najmanje važno, u Meblo Tradeu do 12.10.2020. traje akcija na kuhinje u kojoj možete uštedjeti čak do 60% - birajte iz velikog izbora različitih izvedbi kuhinja, raznih modela, kombinacija boja, fronti, sastavnih elemenata i elemenata za pohranu.

Sada znamo gdje odabrati idealnu kuhinju, a za odabir vam toplo preporučamo kuhinje brenda Sphera (Made in Croatia).

Zašto odabrati Sphera kuhinju?

Sphera je sada već poznata hrvatska marka koja se uspješno bavi specijaliziranom izradom kuhinja, uredskog namještaja i garderobnih ormara. Sphera već više od desetljeća konzistentno prati trendove u industriji izrade kuhinja po mjeri, ističe se visokom kvalitetom i jednostavnim i funkcionalnim dizajnom svojih rješenja, postignutim primjenom najnovijih tehnologija i metoda izrade vrhunskih, ali i povoljnih kuhinja po mjeri.

Sve te kvalitete prepoznaje Meblo Trade, nudeći čitavu lepezu modela kuhinje iz Sphera asortimana:

 

Sphera kuhinja Meandra

 

Sphera kuhinja Etia

 

Sphera kuhinja Slota

 

Sphera kuhinja Grida

 

Sphera kuhinja Litia

 

Sphera kuhinja Neata

 

Sphera kuhinja Plaina

 

Sphera kuhinja Efecta

 

Sphera kuhinja Frama

 

Sphera kuhinja Linea

 

Sphera kuhinja Retro

Sphera pridaje veliku pažnju elementima personalizacije s naglaskom na široke mogućnosti odabira materijala i boja, inovativnih rješenja i elemenata kuhinja po želji.

Ne propustite izvrsnu priliku za kupnju Sphera kuhinje u Meblo Tradeu, uz popust od čak 40%. Obratite nam se s povjerenjem; Za upite vezane uz cijene i sve ostale detalje slobodno nam pišite putem maila shop@meblo.hr ili nas nazovite na 098/301-636.