Moja košarica
Nema proizvoda

Calligaris -15%

 
 
Calligaris je talijanski brend koji uspješno proizvodi namještaj i asesoare za dom još od 1923. godine. U skoro stoljeće dugoj tradiciji proširili su svoj doseg na preko 100 zemalja i održali zavidnu razinu kvalitete izrade namještaja i ljepotu izvornog talijanskog dizajnaKroz ovo dugo putovanje, koje je utemeljeno na neprekidnom zalaganju za kvalitetu i inovaciju, nekada maleni proizvođač stolica postao je velika kompanija koja je danas. Godinu za godinom, Calligaris proizvodi su sve cijenjeniji zbog svoje funkcionalnosti i dizajna, zahvaljujući između ostalog, i dizajnerima koji kroz vječno promjenjive oblike spretno interpretiraju moderni duh tvrtke i iskustvo u proizvodnji.

Ovog siječnja u Meblo Trade-u možete iskoristiti čak -15% na kompletan Calligaris asortiman namještaja. Iskoristite ovu super priliku da svoj interijer obogatite ovim vrhunskim komadima. U nastavku pogledajte neke od naših najprodavanijih Calligaris modela.


 


Kolekcija Stolova Mikado

 Modularni dnevni sastavi Manhattan


 

Stol Giove


Akcija vrijedi u svim našim salonima i u webshopu. Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr.