Moja košarica
Nema proizvoda

Kuhinje na akciji

Do -50% na kuhinje iz Meblo Trade ponude
13.10.-3.11. 8.11.

Povodom 30 godina Meblo Tradea darujemo 30% popusta na sve kuhinje po mjeri, uz dodatne popuste do 25%. To znači da možete uštedjeti do čak 50% na vrhunske kuhinje iz naše ponude.

Kuhinja predstavlja središnji prostor doma. Bez obzira na to želite li modernu ili klasičnu kuhinju, velika ponuda boja i obrada omogućava odabir kuhinje vaših snova. Iz široke ponude elemenata promišljenim odabirom dobit ćete funkcionalnu kuhinju koja će biti ergonomski oblikovana, a time će njezino korištenje biti sigurno i ugodno. Kvalitetni materijali, ugrađeni okovi, sistemi ublaživača te kvalitetna izrada jamstvo su za dugogodišnje besprijekorno funkcioniranje. Manja kuhinja ili kuhinja s otokom – dobit ćete kuhinju po mjeri koja će odgovarati vašim potrebama i željama. S obzirom na to da danas više nema stroge podjele prostora, širi izbor elemenata za kuhinje omogućava da istima možete opremiti dnevnu sobu ili blagovaonicu.

Naši stručnjaci mogu Vam pomoći pri odabiru i odluci kod kupnje nove kuhinje. Uz besplatnu dostavu i montažu (prema Meblo Trade uvjetima) te uslugu savjetovanja, Meblo Trade nudi i otplatu do 36 rata bez kamata.

Varia Purion 30%+25%

Sphera kuhinje 30%+15% Astra kuhinje 30%


Posjetite Meblo Trade salone namještaja i dogovorite termin za izradu kuhinje. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu kuhinja na e-mail info@meblo.hr.

Iskoristite pogodnost i pronađite svoju kuhinju iz snova do 3.11. 8.11.